Romania va avea alegeri anticipate. Anuntul facut de premier dupa intalnirea cu presedintele Iohannis

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 10, 2020 13:06
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Romania va avea alegeri anticipate. Anuntul facut de premier dupa intalnirea cu presedintele Iohannis

Romania va avea alegeri anticipate. Declaratia a fost facuta, vineri, de premierul Ludovic Orban, dupa o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis. “Am convenit impreuna ca asta este cea mai buna solutie pentru Romania. Ar fi util sa fie simultan cu localele. In cazul in care vom reusi sa demaram procedura, vor avea loc la o data cat mai apropiata de alegerile locale”, a precizat Orban.

Variantele pentru declansarea alegerilor anticipate sunt demisia premierului Ludovic Orban sau  motiunea de cenzura.

PSD a reactionat imediat la acest anunt, afirmand ca nu crede ca aceste alegeri vor fi posibile.

“Felicit decizia presedintelui de a promulga legea de dublare a alocatiilor. Am observat si eu intentia de a scapa de acest guvern. Presedintele a spus-o mai elegant ca si-ar dori anticipate. Nu cred ca vor fi. Am vazut ce a spus domnul Orban, ca si-ar dori alegeri anticipate odata cu alegerile locale. Nu vor fi alegeri anticipate din mai multe motive. Nu este criza politica in Romania. Avem un guvern, avem un presedinte ales, avem un Parlament functional, nu vad unde este criza. Daca tinem cont si de contextul international, incep sa nu inteleg cine isi asuma criza politica in acest context international. Conform Constitutiei,a vem dreptul sa depunem motiune de cenzura. Sper sa gasim tema”, a spus Ciolacu, presedinte PSD.

update

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.