Romanii au plecat in vacanta de Paste, pe Valea Prahovei masinile circula in coloana pe sute de metri

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 6, 2018 15:07

Romanii au plecat in vacanta de Paste, pe Valea Prahovei masinile circula in coloana pe sute de metri

Romanii pleaca in vacanta de Paste, pe mai multe drumuri din tara s-a format aglomeratie. Pe Valea Prahovei masinile circula in coloana pe sute de metri, iar politia recomanda soferilor sa circule cu atentie si sa respecte indicatiile politistilor. Aproape de Comarnic masinile abia inainteaza, traficul este sugrumat si spre Pitesti si Craiova.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei, valorile de trafic au inceput sa creasca pe DN1 Ploiesti – Brasov, pe sensul de urcare catre munte, in zonele Comarnic (km 102-107) si Busteni (km 128-130), unde s-au format coloane de autovehicule in deplasare, cu o viteza de 20 km/h.

De asemenea, din cauza numarului mare de masini, se circula in conditii de aglomeratie pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, valorile fiind crescute pe sensul de mers catre Pitesti.

Pe ambele rute se circula inconditiile unui carosabil umed, fiind semnalata ploaie usoara. Peste 15.000 de turisti petrec Pastele la munte, in statiunile de pe Valea Prahovei.

Seful Serviciului Rutier Prahova, Adrian Iacob, a declarat ca in judetul Prahova actioneaza vineri 48 de agenti de politie rutiera si ofiteri cu sapte aparate radar, pentru prevenirea accidentelor si pe Valea Prahovei pentru asigurarea fluentei traficului.

“Recomandam soferilor sa respecte indicatiile politistilor si sa circule cu viteze adaptate la conditiile meteo, sa nu se hazardeze in depasiri neregulamentare si sa pastreze distanta de siguranta”, a spus Adrian Iacob.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.