ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. CELE MAI TARI TALENTE SUNT AICI!
Viata bate filmul

ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. CELE MAI TARI TALENTE SUNT AICI!

ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. O noua editie a preselectiilor emisiunii ROMANII AU TALENT 2016 s-a desfasurat vineri, 11 Martie 2016, la Pro TV. Au fost momente spectaculoase si emotionante, unele fiind rasplatite nu doar cu patru de DA, ci si cu ropote de aplauze din partea publicului si juriului Romanii au Talent. Cele mai tari talente din editia Romanii au Talent din 11 martie 2016 vor fi in etapa urmatoare a show-ului. Concurentii prezenti la preselectiile editiei a 4-a ROMANII AU TALENT 2016 au facut spectacol total, iar juriul format din Mihaela Radulescu, Andra, Andi Moisescu si Florin Calinescu a ales momentelecele mai bune sa mearga in etapa urmatoare.

ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. HotWeek a transmis in format LIVE TEXT (inclusiv FOTO) cele mai tari momente ale emisiunii Romanii au Talent, care poate fi vizionata online pe site-ul Pro TV. Mai jos puteti vedea cine sunt cei mai talentati concurenti ai editiei Romanii au Talent din 11 martie 2016.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016. LIVE TEXT – FOTO

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 23.03: Doua tinere au dansat la bara impreuna pe scena Romanii au Talent si au primit patru de DA. „Am avut momente de genul asta, dar cu un singur personaj. E o premiera. Frumos”, a spus Andra.

„E de apreciat greutatea acestui dans. Bravo. Frumos, dati-mi voie sa va spun DA. Sunt niste fete cu ore de dansatoare profesioniste, genul ala care pot dansa ore in sir”, a spus si Mihaela.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 22.59: Un transexual a venit imbracat in rochie si pantofi cu toc pe scena Romanii au Talent. Androgin s-a autointitulat. Calisto Antonelli este din Chisinau, are 23 de ani si spune ca este model si cantaret. Din pacate vocea lui nu a fost pe masura asteptarilor.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 22.53: Olga Guseva si-a inceput momentul in bezna totala si i-a facut pe toti curiosi sa vada ce se intampla! Cand luminile s-au aprins, au avut parte de o surpriza de proportii.
Andra: „Doamne sfinte!”.

Olga Guseva a primit patru de DA si o vom revedea in etapa urmatoare a emisiunii Romanii au Talent 2016.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 22.47:  Ivan Gabriel vine din Bacau, are 31 de ani si este militar pe tanc. „Am venit sa demonstrez tarii ca se poate face sport si prin flotari”, a spus Ivan inainte sa-si prezinte numarul. A aratat pe scena Romanii au Talent 2016 ca poate face flotari doar pe dosul palmei, dar si cu o persoana in spate. Apoi, cu un ghiozdan de 21 de kilograme, Ivan Gabriel a facut flotari sprijinit doar pe doua mingi.

„A fost un spectacol pe cinste. Am o singura nedumerire, care este talentul”, a spus Andi. „Nu cred ca un astfel de numar poate sa aiba un viitor la Romanii au Talent”, i-a spus Andra.

„Imi pare rau ca putin mai tanar fiind am luat-o pe calea bibliotecii ca altfel va spargeam. Trebuie sa cautati haina spectacolului, dar ca prim pas e ok”, a glumit Florin Calinescu. A primit NU, desi juratii au apreciat numarul sau. Trebuia insa mai mult spectacol.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 22.43: Spectacol cu pisicute din Rep. Moldova. Trupa Dascal a prezentat momentul, insa pisicutele au fost cam neascultatoare. „A parut totul prea chinuit, probabil au fost prea obosite”, a spus Andra. Doar Mihaela Radulescu a spus DA numarului.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 22.38: Vadim Petcovici are 18 ani si vine din Chisinau. A facut show cu o minge de fotbal, o chitara, o scara si o masa. A facut cu aceste obiecte diverse jonglerii, iar la final sala s-a ridicat in picioare. A luat pantoful Mihaelei Radulescu a l-a tinut pe frunte in perfect echilibru.

„Daca ai entuziasmat-o pe Raduleasca… Vadime data viitoare la bustul gol, uns cu ulei. Daca umbli cu paturi, eu ma voi lupta sa iei marele opremiu. Un DA curios deocamdata”, i-a spus Florin Calinescu. A primit patru de DA si il vom revedea in etapa urmatoare Romanii au Talent.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 22.31: „Seman cu personajele din Frumoasa si Bestia”, a spus Anca Baltac, de 17 ani, eleva, venita la Romanii au Talent tocmai din Vulcan – Hunedoara. A interpretat o piesa dintr-un music-hall.

„E un gest de curaj sa vii cu music-hall intr-o emisiune de talente. Din punct de vedere muzical chiar a sunat bine”, a spus Andi. „Chiar a sunat bine”, a adaugat si Mihaela Radulescu.

Anca Balatc a primit patru de DA si o vom revedea in etapa urmatoare Romanii au Talent.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 22.28: Iosif, Razvan si Adrian formeaza o trupa de parkour. Flow Highest Flow merg mai departe cu patru de DA. „Atata timp cat nu va raniti, e o pasiune extrem de sanatoasa”, a spus Andi.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 22.15: „Am studiat pedagogie muzicala pentru profesori. As dori sa o fac mandra pe mama ca nu a investit timp, bani si pasiune degeaba in mine”, a spus un alt concurent, Florin Ardelean, in varsta de 23 de ani. Din pacate nu merge mai departe in showul Romanii au Talent 2016.

„M-ai nenorocit. Ai ceva voce dar ti-ai ales o piesa…”, i-a spus Florin Calinescu. N-a fost sa fie de data asta!

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 22.10: Ansamblul Flagrant din Chisinau are o coregrafie deosebita pe acorduri de Prokofiev.

„Frumos, foarte frumos. Profesionisti. De cand ati intrat pe scena mi-am dat seama ce va urma”,a  exclamat Andra la final.

Am un moment de bucurie. E unul dintre cele mai reusite momente de coregrafie. E o coregrafie atat de curata si frumoasa, cum rar am vazut. Bravo”, a spus Mihaela Radulescu.

„N-am putut sa-mi desprind ochii de la perechea care isi cauta locul in dansul vostru. O pereche era in plus acolom nu stiu de ce a trebuit sa vina cu ea”, le-a spus Florin Calinescu, care le-a dat NU. Trupa a primit trei de DA si un NU.

„Sansa voastra e ca eu m-am uitat mai mult la grup, decat la fiecare pereche”, a adaugat Andi la final.

Robert Pascari la Romanii au Talent 2016
Robert Pascari la Romanii au Talent 2016

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 22.00: „La 13 ani s-a intamplat. Am ascultat Enrique Iglesias si mi-a placut. Am inceput sa-l imit si am vazut ca pot sa cant ca el. Nu pot sa explic, e ceva misto. Vreau sa rup gura targului sa cada tavanul”, a spus Robert Pascari, de profesie fotograf.

A cantat bine si a starnit ropote de aplauze. Pavel Bartos si Smiley s-au distrat teribil in culise. „Ca la discoteca la Costinesti”, a exclamat Bartos in pasi de dans.

„Deja il vad intr-o semifinala, e diferit de ce avem in mod normal la Romanii au Talent”, a spus Andra. Robert Pascari a primit patru de DA si il vom revedea in urmatoarea etapa ROMANII AU TALENT 2016.

ASCULTA AICI VOCEA LUI ROBERT PASCARI, CONCURENT ROMANII AU TALENT 2016

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 21.41: Cristian Zlatan este dansator de break-dance si a facut valuri la propriu pe scena Romanii au Talent. Pustiul a trecut de preselectiile Romanii au Talent.

„Tot ce am dansat valuri le-am facut din mine, restul m-a ajutat si profesoara mea. Este in public profesoara mea”, a spus Cristi. „Doamna faceti break-dance?”, a intrebat-o Smiley. Cristi Zlatan a primit patru de DA.

Sergiu Chirila la Romanii au Talent 2016
Sergiu Chirila la Romanii au Talent 2016

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 21.35: Sergiu Chirila, 28 de ani, de profesie compozitor. A lasat juriul gura-casca. A intrat in pasi de dans, insa cand a inceput sa cante sala a amutit. Sergiu Chirila are o voce incredibila, toata sala de la Romanii au Talent 2016 ascultandu-l farasa scoata un sunet. A izbucnit in ropote de aplauze.

Juriul s-a ridicat in picioare dupa ce si-a incheiat numarul. „Sergiu, m-ai pacalit. Ce tare, esti genul meu de barbat. Uluitor talentul tau, asta e modelul meu de act artistic la Romanii au talent, esti de laudat de la un capat la altul, inclusiv la tenisi aia”, i-a spus Mihaela Radulescu.

„A revenit pielea de gaina, tu ai adus momentul asta”, a  spus Andra.

NUMARUL LUI SERGIU CHIRILA LA ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 21.30: Gheorghe Anghel a starnit zambete la Romanii au Talent din 11 martie 2016. Cum va striga sotia?”, l-a intrebat Mihaela Radulescu. „Din pacate nu, a fugit cu altul”, i-a raspuns Gheorghe.

„Intr-o dimineata in jungla” este numarul lui Gheorghe Anghel. Cam asa a sunat si melodia, ca o jungla, insa a bine-dispus juriul si publicul. „Banane, sa aducem banane”, a spus Pavel Bartos.

„Deocamdata nu”, i-a spus Florin Calinescu, la fel ca si ceilalti jurati. „Simpatic la capitolul divertisment”,a  spus Mihaela Radulescu la final.

„Asa l-am compus eu, cu Tarzan. Asa mi-a placut”, a spus Anghel la final.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 21.24: Pe scena Romanii au Talent 2016 a intrat Marusia Smuleac. A dansat prea provocator, iar Pavel Bartes a exclamat: „Copii, nu va uitati la televizor”. „Prietenii mei o sa vada, o sa le demonstrez ce pot eu”, a spus Smuleac Marusia inainte de a-si incepe numarul pe scena Romanii au Talent 2016. A incercat sa faca dance-hall, a spus Andra, insa nu i-a iesit numarul. Marusia a primit patru de NU.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 21.11: Daniel Hex are 30 de ani, vine din Timisoara si este prestidigitator. „Asta chiar a fost un moment magic”, a spus Andi. „Un moment emotionant”, a spus si Florin Calinescu. „Nu stiu cum ai facut sa dispara AS-ii, nu stiu dar cred ca asta trebuie”, as pus Andra. „Esti cam bun. Esti primul numar de magician din aceasta editie care m-ai impresionat”, a spus si Mihaela Radulescu.

„Daca apreciez ceva la un magician este capacitatea de a ma impresiona fara sa ma faca din vorbe. E o capacitate extraordinara”, a adaugat Andi.

VEZI AICI NUMARUL DE ILUZIONISM AL LUI DANIEL HEX

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 20.57: „Sotia mea nu stie ca sunt a Romanii au Talent. I-am spus ca sunt la repetitii”, a spus Catalin Vlad, care are 29 de ani si este chitarist. A venit increzator la Romanii au Talent.

Catalin a interpretat „O fortuna – Carmina Burana”, pe scena de la Romanii au Talent 2016. „As cumpara bilet la concertul tau”, a spus Andra. „Eu mi-as cumpara cinci bilete. A cantat perfect”, a spus si Florin Calinescu.

„Un om cu o chitara care ne-a ridicat pe toti in picioare. Pai asta e talent”, a spus si Mihaela Radulescu. Catalin Vlad primit patru de DA.

CATALIN VLAD LA ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016. CHITARISTUL CARE A EMOTIONAT JURIUL SI PUBLICUL

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 20.47: Ioan Julian Ionut a venit din Anglia, unde a incercat toate meseriile. Ospatar, pompier, sofer. „De mic mi-a placut sa fiu un tip serviabil”, a spus el.

La Romanii au Talent vrea sa demonstreze ca stie sa cante. „Eu de obicei nu cant, dar cant la ambitie. Prietenii mei nu prea ma aud, le-am spus ca stiu sa cant si ca ma pot duce la Romanii au Talent. Acum astept scuzele lor pe Facebook”, a spus Julien. A incercat sa cante, insa nu prea i-a iesit, desi Andra i-a dat o mana de ajutor.

„Juliane, cred ca ai sfeclit-o. De ce Mariah Carey?”, i-a spus Florin Calinescu. „Trebuia sa iei mai jos, te-ai dus prea sus”, i-a spus Andra. A primit trei de NU si un DA de la Mihaela Radulescu, care vrea sa-l incurajeze sa ia cantatul in serios.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 20.43: DUO CARISMA vin din Ucraina si au facut un numar special folosindu-se de corzi cu bile. „Era sa-i dea una”, a exclamat Andra la un moment dat. A reusit sa-i reteze tigara folosindu-se de acest numar, deosebit de periculos.

„Cu siguranta ai nevoie de bilute sa faci asta”, i-a spus Andi. Au primit patru DA. „Bilele noastre sunt mai moi decat ale voastre si mai mari, dar mai putin periculoase”, le-a spus Pavel Bartos si Smiley in culise.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 20.40: Carla Bianca Lepadatu este dansatoare de belly-dance si vine din Constanta. In Mamaia s-a intalnit cu un circ si asa a ajuns dansatoare la circ. „Mor de curiozitate. Succes Bianca”, i-a spus Mihaela Radulescu.

„Si iata ce-a simtit Florin”, a spus Mihaela Radulescu. „Nimic”, a completat Florin Calinescu. A fost prea pe repede inainte”, a spus Andra. A primit patru de NU de la juriu.

ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016 ORA 20.35: A inceput a patra editie a showului Romanii au Talent 2016. Suntem curiosi sa vedem cu ce talente ne mai surprind romanii in aceasta seara.

GUVID SI JIMMY – ROMANII AU TALENT din 11 MARTIE 2016. Eu si iarna-s pe magar!

Duvid Jimmy au deschis spectacolul Romanii au Talent si au reinterpretat piesa „Eu si iarna sunt pe val”. Si au facut-o bine!

„Eu si iarna’s pe magar. Nu am nevoie nici de cal!”, aceasta este varianta lor. Mai rar asa aparitie! Au intrat pe scena purtand cojoace si caciuli de ciobani, iar ce a urmat a a starnit uralele publicului. Florin Calinescu: „Mi se pare ca e chiar mai bine decat originalul!”. Merg mai departe cu patru de DA.

VEZI AICI CELE MAI BUNE MOMENTE ROMANII AU TALENT 2016

EI AU LUAT BUTONUL DE AUR LA ULTIMA EDITIE ROMANII AU TALENT 2016

ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Andi Moisescu, incantat de reprezentatia unui concurent, a declarat la ROMANII AU TALENT din 11 MARTIE 2016: „Ca un uragan ai venit! Nici n-am respirat!”.

Nu vor lipsi nici reprezentatiile surprinzatoare, care le-au facut pe Mihaela Radulescu si Andra sa spuna: „Multumesc pentru acest moment!” si „A revenit si in acest sezon pielea de gaina!”.

Vineri seara, de la 20:30, romanii vor avea parte de un show memorabil si de momente neasteptate, care ii vor emotiona, ii vor distra si ii vor face sa spuna inca o data: Romanii au talent! Asadar fiti pe faza.

ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Saptamana trecuta, romanii au avut parte aseara de o editie senzationala ROMANII AU TALENT 2016, cu momente inedite, reactii si replici neasteptate, emotie, dar si foarte multa distractie. Concurenti care au venit pentru prima data la preselectii, care s-au intors intr-o noua formula sau care ne incanta in fiecare sezon cu prezenta au creat un adevarat spectacol, reusind sa starneasca imaginatia celor din sala. Cel de-al doilea golden buzz a fost apasat aseara de Mihaela Radulescu si, astfel, am aflat cel de-al doilea semifinalist al sezonului sase.

RESCIEBELLE SANTIAGO, WHITNEY HOUSTON DE ROMANIA LA ROMANII AU TALENT DIN 4 MARTIE 2016

ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016
ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016

ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Ultima editie ROMANII AU TALENT 2016 a strans milioane de telespectatori in fata televizoarelor

Spectacolul ROMANII AU TALENT 2016 a fost la superlativ saptamana trecuta, in cea de-a treia editie a noului sezon. Concurenti plini de ambitie, expresivitate, pasiune si dornici sa obtina cat mai multe DA-uri au urcat aseara pe scena talentului si i-au impresionat pe cei patru jurati, dar si pe Smiley si Pavel Bartos, care i-au incurajat pe toti din culise.

ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Cea de-a treia editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:07, la nivel national, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:50, peste 4.5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

MARIUS GHEORGHIU, DEZBRACAT LA ROMANII AU TALENT DIN 4 MARTIE 2016. FOTO

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 20.6 puncte de rating si 44.5% share, de peste trei ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.3 puncte de rating si 13.5% share.

ROMANII AU TALENT 2016 – SPECTACOL TOTAL IN EDITIA TRECUTA

Romanii au avut parte aseara de o editie senzationala ROMANII AU TALENT 2016, cu momente inedite, reactii si replici neasteptate, emotie, dar si foarte multa distractie. Concurenti care au venit pentru prima data la preselectii, care s-au intors intr-o noua formula sau care ne incanta in fiecare sezon cu prezenta au creat un adevarat spectacol, reusind sa starneasca imaginatia celor din sala. Cel de-al doilea golden buzz a fost apasat aseara de Mihaela Radulescu si, astfel, am aflat cel de-al doilea semifinalist al sezonului sase.

NADIA BUDURUSI, TIPA SUPER SEXY LA ROMANII AU TALENT 2016

ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Primele concurente care au incantat publicul au fost membrele grupului Kalokagathia. Costumate in Charlie Chaplin, cele cinci micute au fost gratioase, carismatice, pline de energie si au aratat juriului ca sunt si foarte talentate. in momentul jurizarii, incantata de prezenta fetitelor, Andra le-a spus la final: “Mergeti in etapa urmatoare cu 4 de DA!”. Grupul Kalokagathia isi continua drumul in competitie.

ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Corul Belcanto este unul dintre cele mai mari grupuri de la Romanii au talent, cu 44 de membri. Au cantat melodia Super trouper pe 4 voci, au transmis multa fericire si voie buna si i-au impresionat pe cei patru jurati. “Ma intreb daca a mai ramas cineva in Sarmas sau daca ati venit toti aici. Este aproape un gospel ce ati facut voi aici. Sunteti imbracate ca in gospel-urile americane. De data asta, DA!”, a spus Florin Calinescu. Corul Belcanto si-a implinit misiunea la preselectii si merge mai departe cu 4 de DA.

ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Ianosi Levente a transformat un hobby in sport de performanta, biketrial. Concurentul a demonstrat aseara ca acest sport nu are niciun secret pentru el, i-a tinut pe toti cu sufletul la gura in timpul momentului prezentat si a primit aplauze de la toti cei prezenti in sala. “La nivelul lui, asta a fost incalzire ce ne-a aratat azi. Sunt ferm convins ca poate sa faca spectacol oricand! DA!”, a spus Andi Moisescu. Ianosi Levente merge in etapa urmatoare cu 4 de DA.

ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. La numai 9 ani, Eduard Stoica a interpretat melodia House of the rising sun si a impresionat cu tehnica lui vocala de exceptie. Baiatul a transmis foarte multa siguranta, iar Mihaela i-a spus: “Noi cautam oameni talentati, iar tu ai, din punctul meu de vedere, un talent in care cred foarte tare. DA!”. Cu Eduard ne reintalnim in etapa urmatoare, unde merge cu 4 de DA.

EDUARD STOICA LA ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016. Vocea divina care l-a fermecat pe Florin Calinescu

Cei 12 membri ai Teatrului de umbre Verba din Ucraina au creat un moment artistic extraordinar, original, care a spus perfect o poveste. Concurentii au primit aprecierile juriului si aplauze din partea publicului. “Un moment foarte bun, pe care-l vad avand loc aici, la Romanii au talent, chiar daca ei sunt din Ucraina. DA!”, a spus Andi Moisescu. Membrii teatrului de umbre Verba merg mai departe cu 4 de DA.

Nadia Budurusi este acrobat, iar la preselectiile Romanii au talent a adus un moment incredibil de dans la bara, demonstrandu-si mobilitatea si talentul prin elemente extrem de dificile, executate perfect. Concurenta a transmis senzualitate, eleganta si feminitate, iar juriul a aplaudat evolutia ei. “Bravo! Sunteti aproape perfecta. Nu vad pana acolo, dar… Bravo!”, a spus Florin Calinescu. Nadia Budurusi merge in etapa urmatoare cu 4 de DA.

ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Grupul Dreams Drums Druum a facut din muzica un adevarat spectacol. Membrii grupului au avut ritm, au zambit pe toata durata momentului si au transmis foarte multa bucurie si emotie. Cei 13 concurenti au ajuns la sufletele juratilor, care au fost impresionati de performanta lor. “Pentru mine a fost o mare placere si o onoare sa va ascult aici, la Romanii au talent. Bine ati facut ca ati venit la noi!”, a spus Andra. Grupul Dreams Drums Druum merge mai departe in competitie cu 4 de DA.

ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Cinara Madimkulova a venit la preselectiile Romanii au talent din Kyrgyzstan. Concurenta a prezentat un numar riscant de acrobatie cu sageti, care necesita foarte multa mobilitate si precizie. S-a descurcat foarte bine si i-a cucerit pe toti cu frumusetea ei, dar mai ales cu reprezentatia sa inedita. “Mi-a placut foarte tare momentul, foarte diferit, deci, DA!”, i-a spus Mihaela. Cinara a obtinut 4 de DA si ne revedem cu ea in etapa urmatoare.

Cezara Blioju a transmis prin dans un mesaj al lui Charlie Chaplin din 1940. Concurenta a adus pe scena un moment de dans contemporan plin de emotie si expresivitate si a primit multe aplauze si laude. “Eu n-am nicio indoiala, eu cred ca ai venit in locul potrivit. Ne-ai prezentat o alta definitie a dansului si ma bucur foarte tare ca ai ales sa vii aici sa ne-o arati. DA!”, a spus Andi Moisescu. Chiar daca Florin nu a fost impresionat de numarul prezentat pe scena, Cezara Blioju a primit 3 de DA si merge in etapa urmatoare.

ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Doi dintre membrii trupei 3,14tA & Band Over au participat si anul trecut la Romanii au talent, dar s-au reintors sezonul acesta intr-o noua formula. Concurentii au cantat melodia Drink the water, iar juratii au fost incantati de aparitia lor si de momentul prezentat. “stii care a fost reactia mea anul trecut. Crede-ma, acum zambesc, sunt linistita, sunt fericita ca ai venit intr-o formula care cred ca te avantajeaza mai mult!”, i-a spus Andra solistului trupei. Trupa 3,14tA & Band Over a primit 4 de DA si merge mai departe.

Cel mai emotionant moment al serii a fost prezentat de Duo Cris & Lori. Cei doi concurenti au dansat si i-au lasat pe toti fara cuvinte. S-au completat perfect, au transmis sensibilitate, iubire si eleganta, toti au fost impresionati, iar Mihaela nu a ezitat sa apese butonul auriu si sa-i trimita direct in semifinale. “E un numar foarte original! Am facut ce am simtit eu. si am simtit foarte tare ca oamenii astia au ce sa caute in semifinala si sunt foarte mandra. Ei sunt un moment artistic de semifinala, de finala si, de ce nu, de marele premiu!”, a spus Mihaela, incantata de alegerea facuta.

ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Doi instructori de kung-fu, Maria si Remzi Karatasoglu, au adus pe scena de la Romanii au talent un numar riscant, la care juriul cu greu s-a putut uita. Toate elementele periculoase executate de Remzi au fost aplaudate de public, iar la final Andi a spus: “As vrea sa le dam ocazia sa spuna tesekkurler (multumesc). DA si de la mine!”. Cei doi concurenti merg in etapa urmatoare cu 4 de DA.

Marius Gheorgiu a surprins juriul, dar si publicul, cu aparitia sa nonconformista. Concurentul a adus un moment de stand-up comedy, pe care a decis sa-l prezinte nud, acoperit doar de o chitara. “Eu zic ca e destul ca sa ne mentii intr-o nota pozitiva. Are continut, ai ales o forma indrazneata pentru unii. Mie mi se pare fireasca. DA!”, a spus Florin Calinescu. Marius a obtinut 4 de DA si merge mai departe in competitie.

Resciebelle Santiago a venit la Romanii au talent din Filipine. Frumoasa concurenta a interpretat perfect melodia I will always love you si a ridicat sala in picioare. Calitatile sale vocale si maniera in care a transmis piesa i-au impresionat pe jurati, care au aplaudat-o indelung si au spus la unison: “Mergi in etapa urmatoare cu 4 de DA!”.

ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Cea de-a treia editie Romanii au talent a fost una memorabila, plina de momente indite care au impresionat, energie, lacrimi de fericire, dar si numere amuzante.

Noi concurenti sunt gata sa-si demonstreze talentul si sa impresioneze juriului, vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV
ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV
ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV
ROMANII AU TALENT MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristian MPFM4, duel inedit cu unul dintre concurentii actualului sezon de MIREASA PENTRU FIUL MEU

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL 8 APRILIE 2018. Editie speciala in ziua de Paste, concurentele poarta tinute spectaculoase

Ioana Badulescu

Rafa Nadal s-a calificat in finala turneului de tenis de la Doha

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult