12.5 C
România
27 octombrie 2021
ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016. LIVE ONLINE PRO TV. Cele mai tari momente ROMANII AU TALENT 2016
Viata bate filmul

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016. LIVE ONLINE PRO TV. Cele mai tari momente ROMANII AU TALENT 2016

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016. LIVE ONLINE PRO TV. CELE MAI TARI MOMENTE ROMANII AU TALENT 2016. Vineri, 18 martie, am avut parte de o noua editie a preselectiilor ROMANII AU TALENT 2016. A fost o editie de exceptie, care a adus in casele telespectatorilor momente emotionante, pline de imprevizibil, vibratie si pasiune. Showul ROMANII AU TALENT de vineri, 18 Martie 2016 a putut fi urmarit in direct la Pro TV, online pe voyo.ro si in format LIVE TEXT pe HotWeek, incepand cu ora 20.30. Am actualizat in timp real cele mai tari momente ale emisiunii ROMANII AU TALENT, inclusiv cu FOTO.

Romanii au avut parte de o noua runda de talent autentic, de momente surprinzatoare si foarte multa emotie. Atat concurentii din showul ROMANII AU TALENT 2016, cat si juratii si Smiley si Pavel Bartos au adus pe micile ecrane un spectacol memorabil, din care nu au lipsit lipsi distractia, emotia, imprevizibilul, vibratia si pasiunea! Cele mai tari momente de la ROMANII AU TALENT 2016, editia din 18 martie 2016, le poti urmari mai jos.

Diana Valentina Lungu la Romanii au Talent 2016
Diana Valentina Lungu la Romanii au Talent 2016

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 23.09: Este ultimul numar de la Romanii au Talent 2016, editia din 18 martie. Un numar excelent de echilibru pus in scena de Diana Valentina Lungu. „Vrei sa stii de cate ori am construit, am construit si cand am tras un betisor, s-a daramat tot”, i-a spus Florin Calinescu. A primit DA. Mihaela Radulescu i-a dat NU din prisma momentului de televiziune.

Aproximativ un an de zile dureaza sa gasesti echilibrul”, spune tanara.

„Viata e facute si din momente din astea, nu doar din hei-rup-uri din astea”, a spus Andi la final.

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 23.00: Acces este numele trupei. „Acces catre etapele superioare”, a glumit Andi. Trupa e formata din doi tineri.

„Da-ti jos ochelarii ca sa nu te uit cand te-oi mai vedea”,a  spus Mihaela. „Emotia exista, interesul exista, nu dau cu caciula dupa moldoveanul asta Carla’s Dreams. O sa va ofer un DA numai ca sa va luati in serios”, le-a spus Florin Calinescu.

Au primit patru de DA.

Mara Pruna la Romanii au Talent 2016
Mara Pruna la Romanii au Talent 2016

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 22.28: „Imi numar binecuvantarile. Un moment bun din viata mea a fost cand am reusit sa ma duc singura la scoala. A fost un lucru foarte mare pentru mine”, a spus Mara Pruna, de 15 ani din Cluj. Sufera de autism infantil, o boala care nu se vindeca. Au fost ani de munca si de interactiune ca sa existe aceste rezultate, dupa cum povesteste chiar mama ei.

A cantat o piesa compusa chiar de ea. „Sweet dreams”, se numeste piesa. Vrea sa transmita prin piesa cum poti trece peste momentele grele din viata. A cantat si la pianina, iar sala a izbucnit in ropote de aplauze.

Andra a izbucnit in plans. Sala in ropote de aplauze. Si-a folosit orga ca si cum era corpul ei, povesteste mama Marei.

Pe Mara Pruna o vom revedea in etapa urmatoare ROMANII AU TALENT 2016.

Smiley a invitat-o la el in studio. „Sa ne arati si noua compozitiile tale, cine stie ce poate iesi din asta”, i-a spus Smiley, dupa ce Mara a iesit de pe scena.

Vezi aici numarul Marei Pruna pe scena ROMANII AU TALENT 18 MARTIE 2016

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 22.24: A venit pe scena Romanii au Talent 2016 pentru a se bucura de momentul sau. Nicoleta Miclaus este profesoara de limba romana si danseaza oriental. A fost mai mult un dans cu influente personale, dupa cum a declarat Nicoleta cand a intrat pe scena. Numai ca nu a convins pe nimeni de talentul ei. A primit din start 3 de X. „N-am simtit nicio bucurie privindu-te”, i-a spus Mihaela Radulescu. A primit NU de la juriu.

Valeriu Nichitean la Romanii au Talent 2016
Valeriu Nichitean la Romanii au Talent 2016

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 22.14: Valeriu Nichitean are 27 de ani, nu are nume de scena si este de profesie scriitor. Nu a venit neaparat pentru a castiga, ci pentru a cunoaste oameni si a iesi din monotonia vietii.

A venit pe scena Romanii au Talent 2016 cu o bila. A jonglat cu ea astfel incat a lasat impresia ca pluteste.  Sala l-a rasplatit cu ropote de aplauze.

„Surprinzator de simplu, de curat, de bine lucrat”, a spus Mihaela. Valeriu Nichitean a trecut in etapa urmatoare cu patru de DA.

„Ne-a prins in jocul lui. In multe momente a lasat impresia ca infrange gravitatia”, a spus Andi.

Trupa Arhaica la Romanii au Talent 2016
Trupa Arhaica la Romanii au Talent 2016

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 22.07: Preselectiile au ajuns in Transilvania. Au readus lumea arhaica pe scena Romanii au Talent. Trupa Arhaica din Deva este bazata pe mit si legenda, pe lemnele din padure, pe sufletul lor. „Am venit sa facem spectacol”, au spus inainte sa intre pe scena ROMANII AU TALENT 2016.

„Dacii liberi, Am adus cel mai vechi instrument, toaca. A anuntat moartea, nasterea”, a spus unul dintre membrii trupei Arhaica.

Au interpretat Ciuleandra pe scena Romanii au Talent. Varianta remixata cu acompaniament de toaca. Sala a izbucnit in ropote de aplauze. „Mama ce moment energizant”, a exclamat Pavel Bartos.

„Am avut stare, a fost un spectacol complet”, a spus Mihaela Radulescu. „A fost o nebunie frumoasa”, a spus si Andra.

A primit patru de DA si vom revedea trupa Arhaica in etapa urmatoare Romanii au Talent 2016.

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 22.03: Au participat la Sanremo, unde au obtinut locul I. Sunt trupa Harmony si au dansat pe o piesa a lui Michael Jackson. Pe scena ROMANII AU TALENT 2016 u facut balet pe muzica regelui muzicii pop.

„O surpriza placuta, as vrea sa vad insa ceva mai multa indrazneala”, a spus Mihaela. „De ce nu vedem si elemente care sa ne lase cu gura cascata”, a adaugat Andi. „Imi place ideea asta, doar ca n-ati stralucit. Mai trebuie sa lucrati la ideea de a face spectacol”, a spus Andra.

A primit doi de DA de la Andra si Mihaela Radulescu, in timp ce Florin Calinescu si Andi au spus NU. Au iesit de pe scena ROMANII AU TALENT 2016 in lacrimi si au fost consolate de Pavel Bartos si de Smiley.

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 21.55: Vine din India si practica power yoga si flexibilitatea. Este voluntar in Ramnicu Valcea, unde preda engleza intr-o scoala. Numele scurt Proveen. „Hai sa-i spunem Vasile”, a glumit Andra.

A executat cateva figuri de yoga/acrobatie pe scena, insa nu toate i-au iesit. Juratii au apasat butonul X. „Planeta asta e deschisa acum tuturor. Sa ne multumim ca nu trec cu miile. Sunt un miliard jumate”, a spus Florin Calinescu.

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 21.44:  Robert Fratila are 17 ani, este elev si a venit pe scena Romanii au Talent 2016 pentru a aratat cat este de talentat la dans. Mihaela Radulescu l-a placut.
„Mi-a placut extraordinar de tare. Esti un dansator foarte bun”, a spus Mihaela.

„E o poveste acolo. Ai inceput intr-un loc si ai terminat in acelasi loc”, i-a spus si Florin Calinescu.

Robert Fratila merge mi departe cu patru de DA.

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 21.35: Adrian Efekt Group este un tanar acrobat care a taiat respiratia publicului si juriului de la Romanii au Talent 2016. Si-a inceput numrul in forta si l-a terminat la fel. Juriul si sala intreaga de la Romanii au Talent 2016 s-au uitat cu gura cascata la exercitiile complicate realizate de sportiv.

„Bai ce mananca oamenii astia n-am sa inteleg niciodata. Mama, mama!”, a exclamat Pavel Bartos cand acrobatul si-a inceput numarul.

„Uluitor de frumos. Se vede ca-ti place foarte mult”, i-a spus Mihaela Radulescu, care apoi s-a uitat la palmele lui sa vada daca are bataturi. Andra s-a ridicat in picioare la numarul lui. Adrian a primit patru de DA.

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 21.28: Un magician s-a jucat cu sufletul Mihaelei Radulescu si i-a aflat numarul de telefon cu o simpla magie cu carti. „Este sufletul tau pereche”, i-a spus tanarul Mihaelei, rugand-o sa sune la numarul format din carti. „Bai deci atata efort ca sa-mi afle numarul de telefon”, a exclamat Mihaela Radulescu, care i-a dat NU.

Nici Andra nu a spus DA, insa Andi i-a dat DA, in timp ce Florin Calinescu a spus NU. „Cu un DA al meu nu faci mare lucru, imi pare rau”, i-a spus si Florin Calinescu.

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 21.14: Trei dansatoare au animat atmosfera cu miscarile lor. Juriul de la Romanii au Talent le-a placut. Inclusiv „pretentiosul” Florin Calinescu.

Mihaela Radulescu Schwartzenberg le-a dat un „DA” din toata inima, asadar merg mai departe in etapa urmatoare a showului ROMANII AU TALENT 2016.

Ionut Scripcaru la Romanii au Talent 2016
Ionut Scripcaru la Romanii au Talent 2016

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 21.10: Ionut Scripcaru este un adevarat fenomen. Invata partituri clasice fara partituri si rezultatul este fantastic. Concurentul de la Romanii au Talent 2016 a facut o sala intreaga sa lacrimeze. Iar juriul format din Mihaela Radulescu, Andra, Florin Calinescu si Andi Moisescu l-au aplaudat pe Ionut minute in sir in picioare. A primit patru de DA si il vom revedea in editia viitoare.

Vezi aici numarul lui Ionut Scripcaru la Romanii au Talent 2016

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 20.48: Anisia Gafton, are 28 de ani, este din Iasi si a prezentat un numar unic de stand-up comedy. Juriul a apreciat talentul ei, mai ales ca mai greu vezi femei in stand-up comedy. Merge mai departe in etapa urmatoare Romanii au Talent 2016, cu patru de DA.

Vezi aici numarul Anisiei Gafton pe scena Romanii au Talent

Denis Giuliano Costea la Romanii au Talent
Denis Giuliano Costea la Romanii au Talent

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 20.40: Denis Giuliano Costea este un pusti care a facut senzatie pe scena Romanii au Talent. A interpretat aria O sole mio, iar sala s-a ridicat in picioare la final. Este o melodie grea pentru un copil, dar Denis a depasit toate asteptarile.

Denis GIuliano a primit patru de DA de la juriul Romanii au Talent.

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016- UPDATE ora 20.35: A inceput spectacolul talentelor la Pro TV. Cel mai reusit show din Romania aduce pe scena preselectiilor talente de toate felurile. Vom vedea in aceasta seara numere incredibile de dans, balet, magie, contorsionism, stand-up comedy si reprezentatii uluitoare de canto, plus multe alte surprize.

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016. LIVE ONLINE PRO TV. CELE MAI TARI MOMENTE ROMANII AU TALENT 2016. Emotia si distractia continua la Romanii au talent! Cea de-a cincea editie a celui mai tare show de divertisment din Romania ii va surprinde pe telespectatori cu momente incredibile, concurenti foarte bine pregatiti sau extrem de amuzanti si cu un spectacol memorabil, care la finalul fiecarei reprezentatii se va muta de pe scena la masa juriului.

Primul concurent de vineri seara ii va uimi pe cei patru jurati, care vor avea replici precum: ”Abia acum am inceput sa respir!” sau ”Habar n-am ce ai facut!”.

VEZI AICI CELE MAI TARI MOMENTE DE LA ROMANII AU TALENT, EDITIA DIN 11 MARTIE 2016. LIVE

ROMANII AU TALENT 2016, SPRE SEMIFINALE. Am facut amor cu Felix, i-a spus Mihaela Radulescu unui concurent

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016. LIVE ONLINE PRO TV. CELE MAI TARI MOMENTE ROMANII AU TALENT 2016. Un element care apartine unuia dintre numerele prezentate pe scena il va interesa indeosebi pe Florin, iar Mihaela va exclama: ”Iata ca a invatat Florin Calinescu ceva nou!”. Despre ce este vorba, aflam maine, de la 20:30, cand vom vedea si ce l-a reprezentatie l-a impresionat pe Andi si l-a facut sa spuna: ”Poate ca viata e facuta si din momente de genul asta.”.

Tot in aceasta seara vom vedea si ce surpriza le-a pregatit Andra celor prezenti in sala, care s-au ridicat imediat in picioare si au aplaudat-o indelung. Nimeni nu se astepta la momentul creat de jurata, dar toti au fost cuceriti pe loc.

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016. LIVE ONLINE PRO TV. CELE MAI TARI MOMENTE ROMANII AU TALENT 2016. Numere incredibile de dans, balet, magie, contorsionism, stand-up comedy si reprezentatii uluitoare de canto, plus multe alte surprize vor putea fi urmarite vineri, intr-o noua editie de exceptie Romanii au talent.

ROMANII AU TALENT 2016 – CUM A FOST EDITIA TRECUTA

In fiecare vineri seara, telespectatorii au parte de un spectacol desavarsit atat pe scena de la Romanii au talent, cat si in culise, unde Smiley si Pavel Bartos interactioneaza in mod direct cu concurentii, ii incurajeaza, danseaza sau canta alaturi de ei.

ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Marusia, sexy pe scena talentelor. Mihaela Radulescu: E vulgar!

AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT 2016. SHOW NEBUN LA PRESELECTII. FOTO

Primii concurenti din cea de-a patra editie a show-ului i-au incantat pe jurati cu talentul lor, dar si cu momentul amuzant prezentat, parodia melodiei Iarna pe val, iar lui Smiley si Pavel le-au starnit imaginatia. Cei doi prezentatori au imprumutat hainele lor de blana, iar Pavel a rasuflat usurat la final si a spus: ”Acum mi-am dat seama de ce nu fac eu hit-uri! Ca sa nu se ia nimeni de mine!”.

ROMANII AU TALENT 2016: Reprezentatia grupului de majorete i-a inspirat pe Smiley si Pavel, care au asteptat cu sufletul la gura finalul momentului, pentru a exersa cateva miscari. S-au jucat cu pampoanele, iar baietii l-au ridicat pe Pavel pe umeri, care a spus, fericit, de la inaltime: ”Romanii au talent! Ai vazut? Asta e talent!”.

De la macarena, cei doi au trecut la dansul calusarilor, au glumit, au schimbat replici cu concurentii sau i-au imitat, iar Smiley a reusit performanta de a tine o bancnota indoita pe frunte. ”Bravo, bravo, ma, bravo!”, i-a spus Pavel. Smiley a continuat: ”E greu sa tii leul romanesc in echilibru!”.

ROMANII AU TALENT 2016: Nici sportul nu a lipsit din show-ul de vineri, iar flotarile au dat mari batai de cap echipei. Dupa ce si-au prezentat talentul pe scena, doi concurenti au mers in culise, iar unul dintre ei a facut flotari tinandu-l in spate pe unul dintre membrii echipei Romanii au talent.

Distractia continua si vinerea aceasta, iar romanii vor avea parte de o noua runda de talent autentic, momente surprinzatoare si foarte multa emotie, de la 20:30, numai la PRO TV!

ROMANII AU TALENT 2016: Atat concurentii, cat si juratii si Smiley si Pavel Bartos vor aduce vineri, de la 20:30, numai la PRO TV, un spectacol memorabil, din care nu vor lipsi distractia, emotia, imprevizibilul, vibratia si pasiunea!

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Sorin MPFM3: Cristina, sotia lui Andrei, nu este insarcinata!

Delia Ion

BRAVO AI STIL, 20 MARTIE. Noi concurente intra in batalia pentru cea mai stilata femeie din Romania

Cristiana Petrariu Bota

BRAVO AI STIL, 6 DECEMBRIE 2016. Batalia pentru marele premiu se incinge. Ce concurente au stil in editia de marti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult