ROMANII AU TALENT 2016, 29 APRILIE. Dreams Drums Druum, in prima semifinala ROMANII AU TALENT
Viata bate filmul

ROMANII AU TALENT 2016, 29 APRILIE. Dreams Drums Druum, in prima semifinala ROMANII AU TALENT

ROMANII AU TALENT 2016, SEMIFINALA 1 DIN 29 APRILIE.  Dreams Drums Druum evolueaza in prima semifinala ROMANII AU TALENT de vineri, 20 aprilie 2016! Sunt copii cu deficiente de vedere din Bucuresti, iar talentul lor este de necontestat. Momentul din preselectiile Romanii au Talent 2016 i-a ajutat pe cei 14 membri sa creada mai mult in ei! 

ROMANII AU TALENT 2016, SEMIFINALA 1 DIN 29 APRILIE. In prima semifinala Romanii au Talent 2016, copiii de la Dreams Drums Druum au pregatit un moment special. „N-am vazut atata vointa si atata emotie reala”, le-a spus Andra dupa momentul lor din preselectiile Romanii au Talent 2016. Acum ei evolueaza in prima Semifinala LIVE Romanii au Talent 2016.

Copiii sunt elevi ai Scolii Gimnaziale Speciale pentru Copii cu Deficiente de Vedere din Bucuresti. Jean Baptiste a infiintat grupul in luna august 2015.

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA 1 LIVE ONLINE. Cum este prima semifinala Romanii au Talent

LAURA BRETAN, DIRECT IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016. Laura Bretan a primit super Butonul de Aur!

ROMANII AU TALENT 2016, SEMIFINALA 1 DIN 29 APRILIE. Muzica/percutia este pentru ei o altfel de terapie, care ii ajuta sa isi (re)castige increderea in propriile forte.

ROMANII AU TALENT 2016, SEMIFINALA 1 DIN 29 APRILIE. Jean Baptiste este meloterapeut, formator si licentiat in pedagocie sociala. A absolvit scoala de muzicologie din Franta, unica in Europa, iar de 8 ani se ocupa cu terapia prin percutie, cu instrumente traditionale africane, asiatice si neconventionale. De cateva luni si-a extins activitatea, lucrand cu grupul Dreams Drums Druum.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 16 IUNIE 2017. Incepe Campionatul European pentru nationalele de tineret

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 AUGUST 2016. Alexandra, in finala MPFM din 27 august?

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 75 REZUMAT DE LUNI 9 IANUARIE 2017. Cearta dintre Zeynep si Fatih degenereaza si cei doi fac lucruri necugetate

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult