ROMANII AU TALENT 2016, 29 APRILIE. Dreams Drums Druum, in prima semifinala ROMANII AU TALENT
Viata bate filmul

ROMANII AU TALENT 2016, 29 APRILIE. Dreams Drums Druum, in prima semifinala ROMANII AU TALENT

ROMANII AU TALENT 2016, SEMIFINALA 1 DIN 29 APRILIE.  Dreams Drums Druum evolueaza in prima semifinala ROMANII AU TALENT de vineri, 20 aprilie 2016! Sunt copii cu deficiente de vedere din Bucuresti, iar talentul lor este de necontestat. Momentul din preselectiile Romanii au Talent 2016 i-a ajutat pe cei 14 membri sa creada mai mult in ei! 

ROMANII AU TALENT 2016, SEMIFINALA 1 DIN 29 APRILIE. In prima semifinala Romanii au Talent 2016, copiii de la Dreams Drums Druum au pregatit un moment special. „N-am vazut atata vointa si atata emotie reala”, le-a spus Andra dupa momentul lor din preselectiile Romanii au Talent 2016. Acum ei evolueaza in prima Semifinala LIVE Romanii au Talent 2016.

Copiii sunt elevi ai Scolii Gimnaziale Speciale pentru Copii cu Deficiente de Vedere din Bucuresti. Jean Baptiste a infiintat grupul in luna august 2015.

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA 1 LIVE ONLINE. Cum este prima semifinala Romanii au Talent

LAURA BRETAN, DIRECT IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016. Laura Bretan a primit super Butonul de Aur!

ROMANII AU TALENT 2016, SEMIFINALA 1 DIN 29 APRILIE. Muzica/percutia este pentru ei o altfel de terapie, care ii ajuta sa isi (re)castige increderea in propriile forte.

ROMANII AU TALENT 2016, SEMIFINALA 1 DIN 29 APRILIE. Jean Baptiste este meloterapeut, formator si licentiat in pedagocie sociala. A absolvit scoala de muzicologie din Franta, unica in Europa, iar de 8 ani se ocupa cu terapia prin percutie, cu instrumente traditionale africane, asiatice si neconventionale. De cateva luni si-a extins activitatea, lucrand cu grupul Dreams Drums Druum.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 MAI 2015. Andrada pusa la zid de fanii MPFM4 pentru atacurile asupra Catalinei

Delia Ion

BAKE OFF ROMANIA, APRILIE 2016. Niciun concurent nu a fost eliminat. Emotii cu Andra si Catalin Maruta

Cristiana Petrariu Bota

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 105, 1 IUNIE 2015. Cand lucrurile par a intra in normal, Boran este anunta ca Firuz a fost impuscat

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult