Viata bate filmul

ROMANII AU TALENT 2016. Ce concurenti s-au calificat in etapa urmatoare. ROMANII AU TALENT continua in 26 FEBRUARIE 2016

ROMANII AU TALENT 2016. CONCURENTI CALIFICATI IN ETAPA URMATOARE. A II-a EDITIE ROMANII AU TALENT SEZONUL 6 VA FI PE 26 FEBRUARIE 2016. Telespectatorii au avut parte de un debut incendiar al noului sezon ROMANII AU TALENT 2016. Am vazut prima runda de preselectii, ne-am emotionat alaturi de juriul format din Mihaela Radulescu, Andra, Andi Moisescu si Florin Calinescu, am ras impreuna cu Pavel Bartos si Smiley si ne-am delectat alaturi de concurenti mai mult sau mai putin talentati. Prima editie ROMANII AU TALENT 2016 din 19 februarie a inregistrat 3,6 milioane de telespectatori, insa preselectiile continua, iar editia ROMANII AU TALENT din 26 februarie 2016 se anunta una cu si mai mare impact la public.

ROMANII AU TALENT 2016. CONCURENTI CALIFICATI IN ETAPA URMATOARE. A II-a EDITIE ROMANII AU TALENT SEZONUL 6 VA FI PE 26 FEBRUARIE 2016. Editia de vineri seara a show-ului ROMANII AU TALENT 2016 a fost o gura de oxigen pentru publicul care nu a mai vazut de ceva vreme un spectacol de acest nivel. Desi si alte televiziuni au incercat si inca incearca sa realizeze tot felul de show-uri de succes, se pare ca nu prea le reuseste, iar PRO TV-ul ramane in continuare maestrul talent-show-urilor televizate.

VEZI AICI CELE MAI TARI MOMENTE DE LA PRESELECTIILE ROMANII AU TALENT DE VINERI, 26 FEBRUARIE 2016

ROMANII AU TALENT 2016. CONCURENTI CALIFICATI IN ETAPA URMATOARE. A II-a EDITIE ROMANII AU TALENT SEZONUL 6 VA FI PE 26 FEBRUARIE 2016. Mai jos vom vedea (inclusiv foto) cine sunt cei 12 concurenti care s-au calificat in etapa urmatoare ROMANII AU TALENT. Sunt cântăreți, dansatori, dar și un practicant de parkour și un francez care a făcut spectacol cu un joc yo-yo.

De precizat ca ROMANII AU TALENT 2016 are parte de o premiera. Mesajele postate pe rețelele de socializare Facebook și Twitter vor fi afisate si pe ecran. În fiecare vineri, utilizatorii sunt invitați să comenteze fiecare moment pe care îl văd în emisiune, iar o parte dintre acestea vor apărea si la televizor. Pagina de Facebook Românii au Talent a crescut cu peste 26.000 de like-uri, iar fanii emisiunii au postat peste 57.000 de mesaje pe Facebook și mii de tweet-uri, comentând momentele din show.

Iti recomandam si: MIHAELA RADULESCU, MORTAL DE SEXY LA ROMANII AU TALENT 2016 – EDITIA DIN 19 FEBRUARIE 2016

ROMANII AU TALENT 2016. LIVE. Cele mai tare momente din prima editie

ROMANII AU TALENT 2016. CONCURENTI CALIFICATI IN ETAPA URMATOARE. A II-a EDITIE ROMANII AU TALENT SEZONUL 6 VA FI PE 26 FEBRUARIE 2016. Dupa prima editie, 12 concurenți s-au calificat în etapa următoare a competiției. În plus, o concurentă a fost trimisă direct în semifinală. Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.

CEI 12 CONCURENTI CARE MERG IN ETAPA URMATOARE ROMANII AU TALENT

Prima ediție Românii au talent a început în forță, seara fiind deschisă de Vadim Balaban, carea cântat o piesă rock. „Eu sprijin așa ceva, este un gen, nu vă supărați! N-am văzut stadioane goale la așa ceva! DA!”, a spus Florin Călinescu dupa momentul lui Vadim Balaban. Concurentul a primit trei de DA și un Nu de la Andra.

Trupa The Sky la Romanii au Talent 2016
Trupa The Sky la Romanii au Talent 2016

Trupa The Sky a adus un moment de dans la Romanii au Talent 2016. Și aici părerile au fost împărțite.

Mihaela Radulescu a spus: “Dragilor, ați făcut o poveste cu toate metaforele de dans, ați dus-o până la un final fericit, cu suspansul inclus, ați executat-o impecabil, din punctul meu de vedere. Pe mine m-ați topit. DA!”.

Florin Călinescu a declarat că nu a fost „topit” de moment. The Sky își continuă drumul la Românii au talent, cu 3 de DA.

Valentina Simion la Romanii au Talent 2016
Valentina Simion la Romanii au Talent 2016

Lăcrămioara Valentina Simion a urcat pe scena Romanii au Talent 2016 cu doua talente: voce și dans.

Valentina Simion a cântat melodia I have nothing, însă doar pentru câteva momente, după care a continuat cu un dans provocator, care i-a lasat pe toti cu gurile cascate. În final, frumoasa concurenta a primit patru de DA din partea juraților.

Sigur, partea masculina a juriului, respectiv Andri Moisescu si Florin Calinescu, s-a declarat deosebit de incantata de prestatia Valentinei.

Cand a inceput sa danseze twerk, toata sala a izbucnit in aplauze Dansul din fund a fost demential si intreaga suflare s-a desclarat cucerita de numarul fetei. Valentina a fost aplaudata in picioare de public si de juriu.

Vezi aici momentul frumoasei Valentina Simion la Romanii au Talent

Un moment de dans acrobatic a fost adus pe scena talentelor de trupa Triada, care a mers mai departe cu 4 de DA.

Mirela si George Spînu la Romanii au Talent
Mirela si George Spînu la Romanii au Talent

Mirela Spînu, de profesie medic cardiolog, și George Spînu au venit de la Milano și au cântat pentru prima dată împreună într-un spectacol televizat, la preselecțiile Românii au talent.

Mirela Spînu a cântat o arie de operă, acompaniată la pian de fiul său, George. A fost un moment deosebit de emotionant.

Juriul s-a declarat coplesit de talentul Mirelei si lui George Spanu. Cei doi concurenți merg mai departe cu patru de DA.

MIRELA SI GEORGE SPANU, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. Publicul a plans cand i-a ascultat!

Pierre Marchand a venit din Franța. Concurentul a făcut din joaca cu un yo-yo un adevărat spectacol. “Încă de la început, pentru mine a fost foarte clar că ești profesionist. Ai făcut un adevărat spectacol! Sunt convins că ceea ce faci necesită mulți ani de muncă! DA!”, i-a transmis Andi Moisescu. Pierre continuă competiția cu 4 de DA.

Membrii trupei Free Balance au adus pe scenă un moment de contorsionism și acrobație. Cei doi au demonstrat că muncesc foarte mult, dar și că au o mobilitate extraordinară.

“Eu nu cred în potrivirea perfectă între doi oameni, dar cred în perechea ideală. Nu știu cum ai făcut, dar Narine e perechea ta ideală în acest gen de dans. Sunteți extraordinar de buni!”, a spus Mihaela Rădulescu.

IGOR SI ARMEANCA SA, ACROBATIE EXPLOZIVA LA ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016

Ilie Gicu la Romanii au Talent 2016
Ilie Gicu la Romanii au Talent 2016

Ilie Gicu a adus voia bună pe scena de la Românii au Talent. Concurentul a dansat pe muzica lui Michael Jackson, imitând mișcările celebrului artist.

Ilie Gicu a fost aplaudat de jurați, iar Florin Calinescu i-a spus: „Aici cântă oameni pregătiți, dansează oameni meseriași. De aici încolo ți se poate deschide orice, cine știe? Dar să ridici o sală în picioare n-au reușit foarte mulți clienți!”.

ILIE GICU, ROMANII AU TALENT 2016: LUPII BAAA!!!

Mariana Vechiu a dansat belly-dance. În momentul verdictului, cu 2 de DA primiți de la Andi și Florin, concurenta a primit câteva sfaturi, dar și un NU de la Mihaela, iar răspunsul Andrei i-a dat emoții. În final, jurata a spus: “Și de la mine e la fel de simplu, răspunsul meu e DA!”.

Elena și Emanuela Popescu sunt două surori talentate, care au cântat melodia You raise me up și au transmis emoție și sensibilitate.

Parkour-ul a fost prezent în prima ediție a noului sezon Românii au talent prin Daniel Marica. “Tu ai un zâmbet care ucide din prima audiența, cel puțin feminină, așa că folosește-l mai des! Și folosește puțin și creativitatea. Vino și cu elemente care să îmbrace puțin spectacolul ăsta. Mie mi-a plăcut! DA!”, a spus Mihaela, care a fost cucerită de reprezentația lui Daniel. În final, concurentul a primit 4 de DA și merge mai departe.

Elena Lucia Băduț a adus pe scenă unul dintre cele mai emoționante momente de la Românii au talent. Problemele de vedere pe care le are nu au împiedicat-o să-și urmeze visurile și să depășească toate obstacolele. Ea a cântat melodia Once upon a December. La finalul momentului, Florin Călinescu a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe Elena direct în semifinală.

ELENA LUCIA BADUT, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. Moment emotionant!

Elena Lucia Băduț merge direct in semifinala Romanii au Talent 2016
Elena Lucia Băduț merge direct in semifinala Romanii au Talent 2016

ROMANII AU TALENT 2016, la debut: peste 3,6 milioane de telespectatori

Pro TV a condus audiențele cu ediția de debut a show-ului de talent, scrie paginademedia.ro. A avut cifre duble față de Kanal D, care a avut serialul turcesc Bahar. Antena 1, cu Rambo, a avut locul trei pe toate targeturile, național, urban, comercial.

ROMANII AU TALENT 2016. AUDIENTE NAȚIONAL. Peste 3,6 milioane de persoane din întreaga țară au urmărit aseară debutul talent show-ului Românii au talent. Aceste cifre se traduc într-o cotă de piață de 37,2%. Postul TV a avut cifre mai mult decât duble față de Kanal D, care a avut serialul turcesc Bahar. 1,5 milioane de persoane urmăreau Bahar.

Antena 1, cu Rambo, a obținut poziția a treia: 675.000 de persoane din întreaga țară au urmărit aseară filmul.

Vârf Românii au talent la nivel NAȚIONAL: 4,5 milioane de persoane (41,8% cotă de piață) la 21,42.

ROMANII AU TALENT 2016. AUDIENTE URBAN. La orașe, talent show-ul de pe Pro TV a fost urmărit de 1,8 milioane de persoane. Kanal D, aflat pe locul al doilea, a avut 748.000 de privitori. Antena 1 a obținut cifre de șase ori mai mici față de concurență: 362.000 de orășeni au urmărit postul pe intervalul talent show-ului.

Vârf Românii au talent la nivel URBAN: 2,2 milioane de persoane (47,9% cotă de piață) la 23.02.

ROMANII AU TALENT 2016. AUDIENTE COMERCIAL. Pe publicul cu vârste între 18 și 49 de ani, Pro TV a avut aproape un milion de privitori și o cotă de aproape 50%: jumătate din publicul comercial cu televizoarele deschise era aseară pe Pro TV. Și aici Kanal Da fost pe locul al doilea, dar cu cifre de patru ori mai mici decât Pro TV. Postul turcesc a avut cu serialul Bahar o medie de 204.000 de persoane.

Vârf – Românii au talent pe COMERCIAL: 1,1 milioane de telespectatori (51,6% cotă de piață), la 22.04.

Audiența posturilor TV vineri, 19 februarie, pe intervalul Românii au talent (20.30-23.39), la nivel NAȚIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 3.676.000 20.1 37.2
2 Kanal D 1.527.000 8.3 15.4
3 Antena 1 675.000 3.7 6.8
4 Antena 3 482.000 2.6 4.9
5 National TV 258.000 1.4 2.6

* Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
** Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența posturilor TV vineri, 19 februarie, pe intervalul Românii au talent (20.30-23.39), la nivel URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.864.000 18.7 35.2
2 Kanal D 748.000 7.5 14.1
3 Antena 1 362.000 3.6 6.8
4 Antena 3 321.000 3.2 6.1
5 Romania TV 144.000 1.4 2.7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența posturilor TV vineri, 19 februarie, pe intervalul Românii au talent (20.30-23.39), la nivel COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 969.000 20.2 46.0
2 Kanal D 204.000 4.3 9.7
3 Antena 1 154.000 3.2 7.3
4 DigiSport 1 46.000 1.0 2.2
5 Antena 3 43.000 0.9 2.0

Stiri pe aceeasi tema

LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 24, 6 MAI 2015, REZUMAT. Omer este impuscat in umar de oamneii lui Abdul

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 DECEMBRIE 2015. Tensiuni neprevazute intre doua dintre cele mai bune prietene din casa fetelor

Delia Ion

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 19 REZUMAT, 22 FEBRUARIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult