10.4 C
România
22 octombrie 2021
ROMANII AU TALENT 2016. Mihaela Radulescu si Florin Calinescu, reactii la cele mai tari momente ale serii!
Viata bate filmul

ROMANII AU TALENT 2016. Mihaela Radulescu si Florin Calinescu, reactii la cele mai tari momente ale serii!

ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Vineri 8 aprilie, de la 20:30, avem o noua editie ROMANII AU TALENT 2016. In aceasta seara vor fi momente emotionante ale romanilor talentati. Showul Romanii au Talent incepe la 20.30 si va aduce in casele din intreaga tara divertismentul la cel mai inalt nivel!

ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Mihaela Radulescu, Florin Calinescu, Andra si Andi Moisescu vor avea reactii incredibile la cele mai tari momente ale serii! Si in aceasta editie ROMANII AU TALENT 2016  vor fi povesti incredibile spuse prin intermediul talentului.

Vezi si: ROMANII AU TALENT, 8 APRILIE 2016. LIVE ONLINE VIDEO. Momente incredibile de talent si emotie!

ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Practic spectacolul continua la Romanii au talent! Telespectatorii vor avea parte de un show desavarsit, concurenti talentati si hotarati sa impresioneze juriul, foarte multe surprize si ultimul golden buzz al acestui sezon, apasat de Andi Moisescu, care isi va trimite favoritul direct in semifinale

In editia trecuta ROMANII AU TALENT 2016, s-a apasat butonul de aur. Andi a facut-o. A saptea editie a celui mai tare show de divertisment, Romanii au Talent, a imbinat perfect emotia cu adrenalina, pasiunea, forta, lupta, actiunea si umorul.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 IANUARIE 2017. Radu ia in calcul sa paraseasca si el show-ul daca Andreea pleaca acasa

Delia Ion

Ioana Mirti, castigatoarea NEXT STAR din 29 martie. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

ECHIPE VOCEA ROMANIEI 2016. Duel si eliminari intre concurentii Vocea Romaniei din 21 octombrie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult