Unul dintre concurentii care vor urca maine seara pe scena talentului va recita atat in fata juratilor, dar si alaturi de Smiley si Pavel Bartos, pasajele preferate din celebrul roman Morometii. Nu vor lipsi momentele emotionante sau amuzante de dans, improvizatie, comedie si muzica!

Iti recomandam si: ROMANII AU TALENT 2016, editia trecuta. Un instalator de canalizare e dansator desavarsit!

O pustoaica a cantat divin Lie, Ciocarlie, la ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO

ROMANII AU TALENT 22 APRILIE 2016. LIVE. Distractia din culise va fi, ca de obicei, asigurata de cei mai simpatici prezentatori. Smiley va trece printr-un curs de fly yoga, sub atenta indrumare a lui…Pavel! In stilul sau caracteristic, Pavel va prezenta, in premiera, figura lui preferata de yoga.

In editia din aceasta seara, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu vor alege semifinalistii, cei care vor demonstra in show-urile live ca talentul poate fi aplaudat de o tara intreaga, in cursa pentru a ajunge erou national si a castiga marele titlu Romanii au talent!

Romanii sunt asteptati vineri, 22 aprilie, sa fie martori ai talentului autentic si sa ia parte la un spectacol memorabil ROMANII AU TALENT, de la 20:30, numai la PROTV!

Cel mai creativ moment de la Romanii au Talent!

Si saptamana trecuta, romanii au fost martori ai talentului autentic, la Pro TV. Cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, a adus in casele telespectatorilor momente incredibile, care au surprins, au emotionat si au aratat inca o data ca talentul autentic exista!