ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. TEATRUL DE UMBRE VERBA in prima semifinala
Viata bate filmul

ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. TEATRUL DE UMBRE VERBA in prima semifinala

ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. TEATRUL DE UMBRE VERBA IN SEMIFINALA ROMANII AU TALENT 2016. Vineri, 29 aprilie 2016, este prima semifinala Romanii au Talent 2016! Printre primii concurenti care evolueaza pe scena se numara si Teatrul de Umbre Verba, care la preselectii a impresionat prin momentul artistic deosebit. Teatrul de umbre Verba vine tocmai din Ucraina.

Cei 12 membri ai Teatrului de umbre Verba vin din Ucraina, iar la preselectii au adus un moment artistic original, prin intermediul caruia au spus o poveste. Prin arta lor incearca sa promoveze cultura ucrainiana peste tot in lume si colaboreaza in aceasta formula de peste sase ani.

ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. TEATRUL DE UMBRE VERBA, SEMIFINALA 1. Teatrul de umbre „Verba” este un teatru profesionist, care a fost infiintat in anul 2010 in Kiev, Ucraina. Scopul membrilor teatrului este cel de a promova cultura ucraineana in lume, prin intermediul umbrelor.

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA 1 LIVE ONLINE. Cum este prima semifinala Romanii au Talent

LAURA BRETAN, DIRECT IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016. Laura Bretan a primit super Butonul de Aur!

ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. TEATRUL DE UMBRE VERBA. Pana in momentul de fata se lauda cu o gramada de spectacole in Europa. Se mai lauda si cu „Verba Kids” – un teatru de umbre in care sunt implicati copii, dar si cu o invitatie la cina de gala la „Qatar Total Open” Doha, deschiderea jocurilor de tenis feminin. In componenta grupului sunt dansatori cu 16 ani de experienta, maestri in sport, chiar si un medaliat la workout.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 2 MARTIE 2015. Fanii cred ca Danut este intaratat de staf pentru a produce un scandal in Casa

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 28 REZUMAT, 9 MARTIE 2017. Osman devine sultan insa la palat este departe de a fi liniste

Delia Ion

Elaine pense que le temps est venu de former une famille

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult