ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. TEATRUL DE UMBRE VERBA in prima semifinala

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 29, 2016 21:17

ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. TEATRUL DE UMBRE VERBA in prima semifinala

ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. TEATRUL DE UMBRE VERBA IN SEMIFINALA ROMANII AU TALENT 2016. Vineri, 29 aprilie 2016, este prima semifinala Romanii au Talent 2016! Printre primii concurenti care evolueaza pe scena se numara si Teatrul de Umbre Verba, care la preselectii a impresionat prin momentul artistic deosebit. Teatrul de umbre Verba vine tocmai din Ucraina.

Cei 12 membri ai Teatrului de umbre Verba vin din Ucraina, iar la preselectii au adus un moment artistic original, prin intermediul caruia au spus o poveste. Prin arta lor incearca sa promoveze cultura ucrainiana peste tot in lume si colaboreaza in aceasta formula de peste sase ani.

ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. TEATRUL DE UMBRE VERBA, SEMIFINALA 1. Teatrul de umbre “Verba” este un teatru profesionist, care a fost infiintat in anul 2010 in Kiev, Ucraina. Scopul membrilor teatrului este cel de a promova cultura ucraineana in lume, prin intermediul umbrelor.

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA 1 LIVE ONLINE. Cum este prima semifinala Romanii au Talent

LAURA BRETAN, DIRECT IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016. Laura Bretan a primit super Butonul de Aur!

ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. TEATRUL DE UMBRE VERBA. Pana in momentul de fata se lauda cu o gramada de spectacole in Europa. Se mai lauda si cu “Verba Kids” – un teatru de umbre in care sunt implicati copii, dar si cu o invitatie la cina de gala la “Qatar Total Open” Doha, deschiderea jocurilor de tenis feminin. In componenta grupului sunt dansatori cu 16 ani de experienta, maestri in sport, chiar si un medaliat la workout.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.