ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA I DIN 8 MAI 2015: Andra, insarcinata si incredibil de frumoasa pe scena ROMANII AU TALENT de la Pro TV
Viata bate filmul

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA I DIN 8 MAI 2015: Andra, insarcinata si incredibil de frumoasa pe scena ROMANII AU TALENT de la Pro TV

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA I DIN 8 MAI 2015: O noua editie de foc a emisiunii ROMANII AU TALENT la Pro TV. Vineri, 8 mai, vom asista de momente incendiare in prima semifinala e emisiunii jurizate de Andra, Mihaela Radulescu, Bebe Cotimanis si Andi Moisescu. Andra a avut o aparitie aparte pe scena ROMANII AU TALENT, frumoasa cantareata fiind insarcinata. Ea si-a facut aparitia intr-o rochie lunga, care lasa putin sa i se vada burtica de mamica.

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA I DIN 8 MAI 2015: Primul show live al celui de-al cincilea sezon Romanii au talent are loc vineri seara, de la 20.30, la Pro TV. Juriul format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis este pregatit sa vada noi momente senzationale pe scena Romanii au Talent. Cei 60 de concurenți de la ROMANII AU TALENT aleși de jurați se vor lupta, în direct, pentru marele premiu.

Iti recomandam si: Cine sunt concurentii ROMANII AU TALENT care merg in marea finala din iunie 2015

Vineri seara, în cadrul primei semifinale live 12 concurenți se pregătesc să facă spectacol. S-a muncit din greu, iar ultimele repetiții s-au terminat târziu în noapte. În plus, totul se va desfășura într-un cadru nou.

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA I DIN 8 MAI 2015: Pentru prima data, decorul de la „Românii au talent” se aliniază celor folosite în Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Va fi format din lumini inteligențe și o scenă impresionantă, care vor face show-ul unic în România.

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA I DIN 8 MAI 2015: Prima semifinală a celui de-al cincilea sezon Românii au talent va debuta vinerea această, de la 20:30, într-un cadru spectaculos, la PRO TV. Telespectatorii sunt așteptați să-și susțină favoriții și să-i voteze pentru a intră în luptă pentru titlul de erou național, dar și pentru câștigarea marelui premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Articole asemănătoare

BILETUL ZILEI 5 IULIE 2017. Cehia si Portugalia se intalnesc in derby-ul zilei la CE U21

Bogdan

Ce se intampla? Impacarea dintre Edith si Ali, fosti concurenti la Mireasa pentru Fiul Meu, detoneaza bomba!

Ioana Badulescu

PROGRAM BET ARENA CAFE 1 MAI 2018. PROGRAM BET ARENA CAFE 29 APRILIE SI 30 APRILIE 2018

Delia Ion