Romanul Mimo Popescu, suspectat ca ar face parte din Stat Islamic, cautat de bulgari

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 9, 2015 17:45

Romanul Mimo Popescu, suspectat ca ar face parte din Stat Islamic, cautat de bulgari

Romanul Mimo Popescu, in varsta de 24 de ani, suspectat ca ar face parte din Statul Islamic, este cautat de serviciile secrete din Bulgaria. Romanul este cautat impreuna cu o tanara din Franta, in varsta de 29 de ani, cei doi fiind suspectati ca ar avea legaturi cu reteaua terorista Stat Islamic.

Potrivit ziarului bulgar 24 de ore, frantuzoaica de origine iraniana Ezidis Elham si romanul Mimo Popescu, presupusi membrii ai Statului Islamic, au intrat in urma cu cateva zile pe teritoriul bulgar si acum ar fi in Sofia, autoritatile bulgare fiind informate de servicii secrete straine despre prezenta celor doi suspecti in aceasta tara.
Sambata, fotografiile celor doi au fost trimise la directiile de politie regionala si au ajuns la toate sectiile de politie din tara.

Cei doi sunt cautati cu precadere in aeroporturi, gari si statiile de autobuz – obiective strategice.

Presa bulgara prezinta o fotografie a cartii de identitate a cetateanului roman, dar prima cifra a Codului Numeric Personal este para, ceea ce ar putea indica un document fals.

Procurorul general din Bulgaria, Sotir Tatarov, a fost informat despre situatie. Acesta a declarat pentru cotidianul bulgar 24 de ore ca a fost inceputa urmarirea penala si ca “autoritatile fac un schimb continuu de informatii” despre cele doua persoane.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.