Greva la ROMATSA. Miercuri, 15 iulie, traficul aerian va fi aproape blocat pentru 2 ore
Social

ROMATSA continua negocierile pentru a incheia un nou contract colectiv de munca

Comisiile de negociere ale patronatului şi sindicatului de la ROMATSA continuă negocierile, începute ieri şi derulate până noaptea târziu, cu scopul de a încheia un nou Contract Colectiv de Muncă şi de a opri greva generală anunţată pentru 1 septembrie, ora 11:00.

Pe lângă cele două comisii, la discuţii au mai participat membrii Consiliului de Administraţie al R.A. ROMATSA şi reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor, respectiv, secretarul de stat Maria Magdalena Grigore, secretarul general adjunct Mircea Popa şi Cosmin Peşteşan, şef serviciu infrastructură, navigaţie aeriană şi mediu, potrivit unui comunicat de presa al ROMATSA.

Ministrul Transporturilor: Aurel Stanciu si-a dat azi demisia. Cer sindicatului ROMATSA sa renunte la greva

„Negocierile se dovedesc laborioase şi ambele comisii au disponibilitate pentru găsirea unei soluţii viabile pentru încheierea conflictului de muncă”, se mai arata in documentul citat.

Stiri pe aceeasi tema

Andre Rieu a venit la Colectiv pentru a cinsti memoria celor morti in acest club

Cristiana Petrariu Bota

AVEREA LUI MIRCEA BASESCU, pusa sub sechestru de DNA

In Romania au murit 133 persoane infectate cu coronavirus si au fost confirmate 3.183 de cazuri de persoane infectate

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult