3.9 C
România
20 octombrie 2020
ANAF scoate timbrul extrajudiciar. Eliberarea certificatelor si adeverintelor se va face mai repede
Social

Romeo Florin Nicolae, directorul Antifrauda si vicepresedinte ANAF, plasat sub control judiciar

Seful Antifrauda si vicepresedinte ANF, Romeo Florin Nicolae, a fost plasat sub control judiciar. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Serviciul Teritorial Ploiesti, au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile, incepand de la data de 9 septembrie, pana la data de 7 noiembrie, fata de inculpatul Florin Romeo Nicolae.

La data faptelor, Florin Romeo Nicolae era consilier superior in cadrul ANAF – Directia Generala de Coordonare Inspectie Fiscala, in prezent vicepresedinte ANAF si director general al Directiei Generala Antifrauda Fiscala, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta.

Pe timpul cat se afla sub control judiciar, inculpatul Nicolae Romeo Florin trebuie sa se prezinte la organul de urmarire, ori de cate ori este chemat, sa informeze de indata organul judiciar cu privire la schimbarea locuintei, sa se prezinte la organul de politie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie sau ori de cate ori este chemat, sa nu depaseasca limita teritoriala a Romaniei, decat cu incuviintarea prealabila a procurorului competent, sa nu desfasoare activitati in calitate de functionar ANAF, sa nu se apropie de persoanele mentionate in ordonanta de dispunere a controlului judiciar si sa nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu acestea, sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte arme.

De asemenea, inculpatului i s-a atras atentia ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a obligatiilor care ii revin, masura controlului judiciar se poate inlocui cu masura arestului la domiciliu sau masura arestarii preventive.

Inculpatului Nicolae Romeo Florin i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala.

Stiri pe aceeasi tema

CASE IEFTINE DE VANZARE: Locuinta din containere, la pret de 12.000 euro

Cristiana Petrariu Bota

Trei medici au fost arestati preventiv in dosarul operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi din Bucuresti

Bogdan

Inmormantarea lui DINU PATRICIU va avea loc sambata, in cavoul familiei din Cimitirul Bellu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult