ANAF scoate timbrul extrajudiciar. Eliberarea certificatelor si adeverintelor se va face mai repede
Social

Romeo Florin Nicolae, directorul Antifrauda si vicepresedinte ANAF, plasat sub control judiciar

Seful Antifrauda si vicepresedinte ANF, Romeo Florin Nicolae, a fost plasat sub control judiciar. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Serviciul Teritorial Ploiesti, au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile, incepand de la data de 9 septembrie, pana la data de 7 noiembrie, fata de inculpatul Florin Romeo Nicolae.

La data faptelor, Florin Romeo Nicolae era consilier superior in cadrul ANAF – Directia Generala de Coordonare Inspectie Fiscala, in prezent vicepresedinte ANAF si director general al Directiei Generala Antifrauda Fiscala, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta.

Pe timpul cat se afla sub control judiciar, inculpatul Nicolae Romeo Florin trebuie sa se prezinte la organul de urmarire, ori de cate ori este chemat, sa informeze de indata organul judiciar cu privire la schimbarea locuintei, sa se prezinte la organul de politie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie sau ori de cate ori este chemat, sa nu depaseasca limita teritoriala a Romaniei, decat cu incuviintarea prealabila a procurorului competent, sa nu desfasoare activitati in calitate de functionar ANAF, sa nu se apropie de persoanele mentionate in ordonanta de dispunere a controlului judiciar si sa nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu acestea, sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte arme.

De asemenea, inculpatului i s-a atras atentia ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a obligatiilor care ii revin, masura controlului judiciar se poate inlocui cu masura arestului la domiciliu sau masura arestarii preventive.

Inculpatului Nicolae Romeo Florin i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala.

Stiri pe aceeasi tema

Vesti noi despre starea de sanatate a Regelui Mihai, Familia Regala a vorbit cu medicii despre noua medicamentatie care ii va fi administrata Majestatii Sale

Cristiana Petrariu Bota

Mormantul Regelui Mihai de la Curtea de Arges, in pregatire. Cripta acoperita pana acum cu catifea, a fost descoperita

Ioana Badulescu

REZULTATE LOTO. Vezi ce numere au fost extrase duminica, 16 august la jocurile LOTO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult