ROSE MARIE, VOCEA ROMANIEI 2016. Vocea de aur din FIlipine la care s-au intors toti antrenorii
Viata bate filmul

ROSE MARIE, VOCEA ROMANIEI 2016. Vocea de aur din Filipine la care s-au intors toti antrenorii

ROSE MARIE, VOCEA ROMANIEI 2016. Concurenta Rose Marie a fost cea mai buna voce din editia de vineri, 16 septembrie 2016, 2016, pentru care s-au intors toti antrenorii: Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor. Rose Marie are 28 de ani si a venit la Vocea Romaniei tocmai din Filipine. 

ROSE MARIE, VOCEA ROMANIEI 2016. Rose Marie a uimit juriul emisiunii de la Pro TV inca de la primele acorduri. In scurt timp s-au intors toti antrenorii, dar la un moment dat Marius Moga a ramas singur in platouul emisiunii Vocea Romaniei. Loredana, Tudor Chirila si Smiley s-au retras in spate, alaturi de spectatori, pentru a o urmari pe Rose Marie pana la final.

Filipineza nici nu a realizat ca s-au intors toate cele patru scaune. Cand au revenit pe scena si ceilalti trei antrenori, Rose Marie a avut ceva probleme in a alege cine sa-i fie antrenor. Marius Moga a incercat sa o convinga spunandu-i ca a vrut sa-i puna numele Rose Marie fiicei sale, dar pana la urma i-a pus doar Maria. Apoi, i-a promis ca urmatorul copil, daca va fi fata, se va numi Rose Marie.

VOCEA ROMANIEI, 16 SEPTEMBRIE 2016. A treia runda de auditii

ROSE MARIE, VOCEA ROMANIEI 2016. Si Tudor si Loredana au incercat sa o convinga pe talentata fata sa-i aleaga pe ei. ”Vocea ta e minunta. Modul in care ai cantat m-a fascinat”, i-a spus Loredana.

Numai ca Rose Marie a ales sa fie in echipa lui Smiley. Se pare ca aflase despre celebritatea lui cu ceva timp inainte sa participe la preselectiile concursului.

 

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 MARTIE 2015. Roxana acuzata ca s-a cuplat cu Andrei la cererea expresa a matusii

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL 11 NOIEMBRIE 2017. Ce vedem in gala de saptamana aceasta, cine este concurenta eliminata

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE SI URA ULTIMUL EPISOD REZUMAT, EPISODUL 76 REZUMAT, 10 IULIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult