ROVANA PLUMB PSD
Politica

Rovana Plumb a preluat atributiile de presedinte al PSD

Rovana Plumb a preluat atributiile de presedinte al PSD, dupa ce liderul social-democratilor Victor Ponta a emis, miercuri, o decizie in acest sens.Astfel, Rovana Plumb, ca președinte al Consiliului Național al PSD, preia atribuțiile de președinte al social-democraților, „pe perioada imposibilității exercitării acestor atribuții de către președintele ales al PSD”.

„Având în vedere imposibilitatea exercitării, din motive medicale, a atribuțiilor de Președinte PSD de către domnul Victor Ponta, în conformitate ce prevederile art.139 alin.2 din Statutul PSD”, Ponta decide ca președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, să preia „atribuțiile conferite prin Statutul PSD, de președinte al Partidului Social Democrat, pe perioada imposibilității exercitării acestor atribuții de către președintele ales al PSD, domnul Victor Ponta. Prezenta decizie se revocă automat la revenirea Președintelui PSD ales, din situația care a impus emiterea ei”, se arată în documentul obținut de Agerpres.

Rovana Plumb: Mesajul lui Sebastian Kurz este inacceptabil

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, preciza că Rovana Plumb îi va ține locul lui Victor Ponta la șefia partidului, până când acesta se va întoarce în țară.

‘Putem să facem ședință de coaliție și fără Victor Ponta, e important, pentru că partidele din coaliție trebuie să comunice, să discute. Luni cred că se va întâmpla și un BPN. Rovana Plumb este președintele Consiliului Național și domnul Victor Ponta, fiind plecat, a și emis o decizie în sensul ăsta, ca doamna Plumb să exercite atribuțiile de președinte pe același model, exact până în momentul în care se întoarce în țară’, arăta Dragnea.

Stiri pe aceeasi tema

Legea privind pensiile militare de stat nu se mai discuta astazi, sedinta de Guvern a fost amanata (surse)

Delia Ion

PSD nu mai are majoritate in Camera Deputatilor. Patru deputati au demisionat si s-au inscris in partidul lui Ponta

Ioana Badulescu

Raluca Turcan paseaza votul prin corespondenta la PSD

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult