rovana plumb
Social

Rovana Plumb: Pana in 2016 vor aparea 400.000 de noi locuri de munca

Rovana Plumb, Ministrul Muncii in cabinetul Ponta, a declarat, in timpul unei emisiuni tv, ca, pana in anul 2016, cresterea economica a Romaniei se va concretiza si prin aparitia a cel putin 400.000 locuri noi de munca.

In plus, ministrul a tinut sa sublinieze ca scoaterea din zona neagra si gri a economiei, a unui numar cat mai mare de angajati, face parte din prioritatile actualului guvern.

„Asa ne-am angajat”, a adaugat demnitarul, cu referire la faptul ca atingerea acestor obiective este parte a programului de guvernare.

Rovana Plumb a precizat, pe de alta parte, ca in 2013 au fost „consolidate” 78.000 de locuri de munca.

Potrivit ministrului Muncii, intentia este de a creste numarul locurilor de munca nu doar pe zona de servicii, ci si in cea a economiei sociale. In acest context, ministrul Muncii a amintit ca este in lucru Legea economiei sociale. „Asta inseamna ca vrem sa implica mai mult societatea civila”, a explicat Plumb, potrivit căreia una dintre prioritati este legata de crearea locurilor de munca in zona economiei sociale.

Stiri pe aceeasi tema

Proteste in Bucuresti si in marile orase din tara fata de modificarile din Codul Fiscal si ale Legilor Justitiei

Cristiana Petrariu Bota

Musulmanii din Romania, semnal de alarma privind propaganda radicala din lacasurile de cult neavizate

Cristiana Petrariu Bota

Kovesi, aleasa personalitatea anului 2016 In Europa de Reader’s Digest

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult