Rovana Plumb: Ponta se consulta in fiecare zi cu ministrii

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 23, 2015 23:40

Rovana Plumb: Ponta se consulta in fiecare zi cu ministrii

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, marti, ca ministrii se consulta in fiecare zi cu premierul Victor Ponta, pentru a se asigura ca proiectele de guvernare sunt duse mai departe.

Totodata, ministrul Muncii a adaugat ca Victor Ponta va reveni in fruntea Guvernului cand se va reface complet, dupa operatia la genunchi.

Pana atunci, insa, Ponta vorbeste in fiecare zi cu ministrii pentru a se asigura ca proiectele de guvernare sunt duse mai departe, a mai tinut sa precizeze ministrul Muncii.

Afla aici detalii despre vizita lui Tariceanu in Turcia

Si presedintele Senatului a vorbit cu premierul, ba chiar la vizitat la spital in Turcia.

„Am avut discutii medicale si politice. Nu am sa le detaliez nici pe unele, nici pe altele, fara sa trebuiasca sa-l compatimesc dupa o operatie de acest fel. Mi-am adus si eu aminte de starea in care eram, nu e placut. Partea de recuperare si tot restul… este destul de constrangator. Dar, in fine, trece! Nu e ceva care sa ramana. Cu timpul se uita”, a spus Tariceanu, apreciind ca starea de spirit a premierului este „foarte buna”.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si peFacebook,Twitter sau Google Plus.  

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.