Rusia
Externe

Rusia suspenda zona de liber schimb cu Ucraina

Presedintele Vladimir Putin a semnat, miercuri, un decret prin care Rusia va suspenda zona de liber schimb cu Ucraina incepand cu 1 ianuarie 2016, data la care va intra in vigoare acordul comercial dintre Kiev si Uniunea Europeana, transmit agentiile de presa internationale.

Decizia lui Vladimir Putin a fost adoptata din cauza „circumstantelor care aduc atingere intereselor si securitatii economice ale Federatiei Ruse”, se arata in decret.

Rusia sustine ca acordul de liber-schimb dintre Kiev si Bruxelles risca sa inunde piata sa cu produse europene daca nu adopta masuri de protectie comerciala.

Stiri pe aceeasi tema

MOLDOVA. Guvernul Sturza a fost respins, criza de la Chisinau se amplifica

Cristiana Petrariu Bota

NATO nu poate contracara o agresiune a Rusiei in Est, atat de „atrofiata” este capacitatea sa militara de la sfarsitul Razboiului Rece – Der Spiegel

Ioana Badulescu

Georgia, ajutata de experti romani in implementarea legii care interzice fumatul in spatiile publice

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult