Sabrina Fabian, Barbie de Romania, fata cu ambitie de fier si talent de X FACTOR
Viata bate filmul

Sabrina Fabian, Barbie de Romania, fata cu ambitie de fier si talent de X FACTOR

Sabrina Fabian, alias Barbie de Romania, este fata cu ambitie de fier si talent cat trebuie. Concurenta X FACTOR si protagonista unei scene memorabile care  facut deliciul telespectatorilor si tabloidelor, Barbie de Romania mai are un talent ascuns: patinajul profesionist.

Pana la patinaj, sa ne amintim de episodul de pe scena X FACTOR ROMANIA. De mica i se spunea Sabrina Barbie, iar ea o recunoaste fara nicio problema ca asa o strigau colegii. Si asta datorita asemanarii cu indragita papusa Barbie. Dar Sabrina Fabin, alias Barbie de Romania, este mandra de fizicul ei, mai ales ca nu a pelat la nicio interventie chirurgicala. Cel putin sta sustine frumoasa blonda.

X FACTOR ROMANIA, 2 OCTOMBRIE 2015. LIVE ANTENA 1. AMIR, concurentul care a primit trei de DA

Barbie de România, prima reacție după leșinul de la X Factor

A ajuns cunoscută în toată tara dupa scena leșinului de la X Factor și toți au taxat-o pentru modul în care a apărut la televizor, dar Barbie de România nu se lasă și a dat o replică puternică pe Facebook.

”Este o provocare să fac față la tot ce se întâmplă în jurul meu, dar important este să zâmbim. Accept părerile pro, dar si contra. S-au creat multe controverse -desigur. O să le lămuresc în curând”, a scris Sabrina Fabian pe contul său de socializare.

Cea mai tare parodie despre leşinul lui Barbie de România a fost pusa in scenă de Mihai Bendeac.

Fanii blondinei i-au sărit imediat în ajutor și i-au alinat supărările cu peste 400 de like-uri bune pentru zile negre.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Constantina MPFM3: Esti unic pentru mine, te iubesc mult Raymond!

Delia Ion

MPFM SEZON 3. Sora lui Traian si-a planificat nunta pentru toamna anului viitor

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 IANUARIE 2016. Staff-ul emisiunii s-a acoperit din nou de penibil in fata telespectatorilor MPFM5

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult