Salarii majorate de la 1 iulie 2017 pentru militari si personalul contractual din MApN

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 25, 2017 22:45

Salarii majorate de la 1 iulie 2017 pentru militari si personalul contractual din MApN

Salarii majorate de la 1 iulie 2017 pentru militari si personalul contractual din MApN. Ministrul interimar al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica la Romania TV, ca militarii si personalul contractual din Ministerul Apararii Nationale vor avea o crestere a salariilor cu 15% de la 1 iulie 2017.

“De la 1 iulie ar trebuie să intre în vigoare legea salarizării personalului bugetar. Aşteptăm să vedem ce va decide preşedintele, pentru că legea este la el, dar eu consider că va intra în vigoare de la 1 iulie. Aş vrea să fac precizarea că noi am început deja pe diverse Ordonanţe de Urgenţă să mărim salariile bugetarilor chiar de la începutul acestui an şi mă refer aici la Sănătate, la Educaţie, la Administraţie, la Cultura, la Apărare”, a declarat Olguta Vasilescu.

Ministrul Muncii a mai declarat ca ordonanta privind cresterea salariilor de la 1 iulie a fost deja aprobata.

“Militarii şi personalul contractual din MApN vor avea o creştere cu 15% de la 1 iulie pentru ca Ordonanţa a fost deja adoptată”, a spus Vasilescu.

De interes: Legea salarizarii in MApN: Cum se modifica salarizarea in armata, inclusiv pentru soldati si gradati. Explicatii oferite de general Nicolae Ciuca, seful Statului Major General 

NOUA LEGE A SALARIZARII: Ce modificari se vor face la noua lege a salarizarii pentru profesori, medici, militari si functionari 

Legea salarizarii unitare: Soldatii si gradatii MApN vor avea o solda mai mare

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.