Profesorii protesteaza in scoli, in semn de nemultumire fata de haosul din sistem. Ei sustin ca deciziile luate peste noapte bulverseaza activitatea didactica.
Economie

SALARII PROFESORI 2015: Salariile profesorilor cresc cu 15% de la 1 decembrie 2015, independent de Legea salarizarii

SALARII PROFESORI 2015: Veste buna pentru profesori. Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat, luni, ca salariile profesorilor vor creste cu 15% incepand cu data de 1 decembrie 2015. Majorarea salariilor profesorilor are loc dupa intalnirea cu sindicalistii din Educatie.

De marirea salariilor vor beneficia toti angajatii din Educatie – atat cadrele didactice, cat si personalul auxiliar. Salariile marite vor fi incasate in ianuarie 2016.

SALARII PROFESORI 2015: De precizat ca profesorii vor primi salarii mai mari cu 15%, incepand cu 1 decembrie 2015, iar aceasta marire a salariilor se va face independent de legea salarizarii unitare.

GRILA SALARIZARE 2015 – 2016. GRILA SALARIZARE INVATAMANT: Salarii profesori in 2016. Noua lege a salarizarii

„A fost acceptata solicitarea ca, in educatie, dupa ce s-au acordat cresterile salariale de 10% pentru personalul didactic si dupa ce s-au acordat 12% pentru personalul nedidactic in august, sa se mai acorde in acest an, incepand din decembrie o crestere de 15% pentru tot personalul din invatamant”, a anuntat astazi, 12 octombrie, de la Guvern, ministrul Sorin Cimpeanu.

SALARII INVATAMANT 2015: Cresterea salariilor pentru profesori se va face printr-o ordonanta de Guvern, a mai spus ministrul Educatiei.

SALARII INVATAMANT: Guvernul a negociat cu sindicatele cresterile salariale ale profesorilor

Salariile din sistemul de asistenta sociala ar putea fi majorate

Premierul Victor Ponta a amintit, la randul sau, ca pentru cadrele didactice au mai fost marite anul acesta salariile cu 10%, asa ca vor ajunge, ca si medicii, la cresteri salariale de 25%.

SALARII INVATAMANT 2015: Amintim ca profesorii au cerut o marire salariala de 15% de la 1 noiembrie. Asta dupa ce salariile din invatamant au crescut anul acesta in doua transe, a cate 5% fiecare.

Stiri pe aceeasi tema

Tigari mai scumpe, de astazi. Cine este primul producator de tigari care creste preturile

Corina Alexandru

MASINI SECOND HAND. Topul judetelor in care se gasesc cele mai ieftine autoturisme second-hand

Delia Ion

Marcel Adams este romanul cu 830 milioane $ la HSBC. Originar din Piatra Neamt, Adams face parte din elita celor mai bogate familii din Quebec

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult