Salariul minim la aceasta companie creste cu 47%. In mai 2016, angajatii vor avea un salariu de 2.000 lei
Economie

Salariul minim la aceasta companie creste cu 47%. In mai 2016, angajatii vor avea un salariu de 2.000 lei

O companie din Romania a decis sa creasca salariul minim brut cu 47%. Este vorba de compania Ikea Romania, care a decis sa creasca in etape salariul minim brut pentru angajatii full time din Romania de la 1.353 lei, la 2.000 lei, informeaza incont.ro. Reprezentantii companiei spun ca masura de crestere a salariului minim este o investitie pe termen lung in oameni, bazata pe convingerea ca o echipa rasplatita corect si care beneficiaza de conditii bune de munca poate sa ofere o experienta excelenta clientilor.

Marirea salariului minim este cea mai recenta miscare dintr-o serie de investitii pentru angajati pe care Ikea le-a facut in ultimii doi ani. Din ianuarie 2016, angajatii Ikea cu program full time au salariul minim de 1.700 lei, iar in mai 2016, va creste la 2.000 lei.

In 2013, a fost introdus programul prin care toti angajații primesc un bonus de performanta, precum si programul de loialitate Tack!, prin care angajatii care lucreaza aici de peste cinci ani sunt recompensați cu o contributie anuala la planurile individuale de pensie.

Salarii majorate in 2016 pentru angajatii care lucreaza la privat

Impozitul pe locuinte, terenuri si masini, termen prelungit pana la 30 iunie

„Avem o misiune in Sud-Estul Europei: aceea de a crea o viata de zi cu zi mai buna pentru cei mai mulțt oameni si de a influenta societatea inspre mai bine, oferind un exemplu pozitiv. Am decis sa facem un pas mai departe in indeplinirea acestei misiuni in beneficiul angajatilor noștri. Pentru noi, aceasta este o investitie pe termen lung in oameni, bazata pe convingerea ca o echipa rasplatita corect si care beneficiaza de conditii bune de munca poate sa ofere o experienta excelenta clientilor nostri”, a declarat Stefan Vanorbeke, Retail Manager IKEA SEE.

Compania a inceput un proces continuu de aliniere intre toate tarile din regiunea Europa de Sud Est, bazat pe evaluarea performanțelor individuale si corelat cu rezultatele financiare totale.

Stiri pe aceeasi tema

Preturile la benzina si motorina in Romania au atins noi recorduri de scadere

Cristiana Petrariu Bota

SALARIZARE 2017 – 2018. Salarii mai mari la stat! Noul proiect de salarizare al Guvernului Grindeanu, total diferit de proiectul lui Ciolos

Cristiana Petrariu Bota

PRIMA CASA 2020. Plafonul garantiilor a fost stabilit la 2 miliarde de lei. Statul va suporta 50% din valoarea finantarii in cazul locuintelor noi

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult