Politica

Salariul minim va fi majorat in 2014 in doua etape

Salariul minim va fi majorat, in 2014, in doua etape. Premierul Victor Ponta a declarat, dupa discutiile avute cu reprezentantii FMI, ca s-a stabilit ca salariul minim pe economie sa fie majorat in doua etape pana la 900 de lei, respectiv: de la 800 lei, in prezent, la 850 lei incepand cu 1 ianuarie si la 900 lei de la 1 iulie.

De asemenea, Guvernul urmeaza sa opereze si cresteri salariale individuale, dar nu pentru toti bugetarii, ci tintit pe profesori debutanti si medici rezidenti.

„Avem un fond al salariilor pentru bugetari, vor exista cresteri in acest sector, dar ele vor fi inegale. Avem in vedere cresteri salariale pentru medicii rezidenti, pentru profesorii debutanti, continuam negocierile cu FMI in acest sens”, a spus Victor Ponta.

Stiri pe aceeasi tema

Alegeri parlamentare 2020: Cum pot vota romanii din strainatate daca documentul de resedinta a expirat

Cristiana Petrariu Bota

Decretul de numire a lui Fifor la Transporturi, semnat de Iohannis

Cristiana Petrariu Bota

Liviu Dragnea in Parlament: Iohannis, PNL si USR vor capital politic. Guvernul Grindeanu a facut pentru romani intr-o luna cat n-a facut Guvernul Ciolos intr-un an!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult