13.3 C
România
27 septembrie 2022
Salonul Auto de la Geneva a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus
Breaking NewsEconomie

Salonul Auto de la Geneva a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus

Salonul Auto de la Geneva a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus. Unul dintre cele mai importante evenimente din industria auto, programat să se desfăşoare în perioada 5-15 martie 2020, a fost anulat după ce Guvernul federal elveţian a interzis toate evenimentele cu o largă participare a publicului din cauza coronavirusului, au anunţat vineri autorităţile locale.

Decizia a fost luată după ce Consiliul Federal din Elveţia a cerut anularea tuturor evenimentelor la care ar urma să participe mai mult de o mie de persoane. 

Guvernul elveţian a suspendat aceste evenimente, publice sau private, până pe 15 martie. „Evenimentele de amploare care implică peste o mie de persoane trebuie evitate”, a anunţat Guvernul.

Salonul Auto de la Geneva era programat pentru perioada 5-15 martie şi ar fi urmat să primească între 500.000 şi 600.000 de vizitatori.

Elveţia a înregistrat până în prezent nouă cazuri de infecţie cu coronavirus.

Conform Reuters, Geneva urma să găzduiască săptămâna viitoare cea de a 90-a ediţie a Salonului auto internaţional în contextul în care restricţiile impuse călătoriilor au impus amânarea sau anularea altor saloane precum Congresul Mondial al Telefoniei Mobile de la Barcelona, Salonul de orologerie Watches & Wonders de la Geneva, Târgul Light + Building de la Frankfurt sau Salonul Auto de la Beijing.

Potrivit unor surse citate de Reuters, şi organizatorul Salonului Auto de la Geneva, firma Palexpo, i-a informat pe producătorii de automobile că salonul a fost anulat din cauza îngrijorărilor provocate de epidemia de coronavirus.

Salonul Auto de la Geneva este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului din industria auto. Salonul îşi deschide porţile în fiecare an la începutul lunii martie, iar prima ediţie a avut loc în anul 1905.

Related posts

SALARIZARE 2016. OUG privind salarizarea taie salariile a mii de angajati din Invatamant. Ce probleme sunt in modul de calcul

Lucy Ionesco

Premierul Ciolos lasa decizia alegerilor locale in doua tururi la mana Parlamentului: Nu accept ca Guvernul sa fie folosit!

Lucy Ionesco

Avocatul Poporului, Renate Weber: Trebuie să comunicăm într-un mod care să ne facă să înțelegem care este menirea acestei instituții

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult