Viata bate filmul

SAMIR LOGHIN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: Bollywood pe scena X Factor. Samir vine din Moldova si e foarte talentat

SAMIR LOGHIN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: SAMIR LOGHIN a venit din Republica Moldova pentru a participa la concursul X FACTOR. SAMIR LOGHIN a transformat scena într-o secvență de la Bollywood, muzica sa a incins rapid publicul si juriul X FACTOR. SAMIR LOGHIN, un multi-talentat din care Brenciu e hotărât să scoată SCLIPIREA

SAMIR LOGHIN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: Băiatul ăsta știe să facă multe și vine cu o energie bună de tot. Are 28 de ani, este un romantic incurabil și vrea să facă lucruri, vrea să crească sub ochii juraților. Dar să vedem dacă-i cucerește.

SAMIR LOGHIN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: Parcă sunt la un suc între prieteni – el și ai noștri jurați. Povești cu accent moldovenesc pe care Samir le rostește cu sensibilitate. Cum cânta el serenade fetelor, cum s-a sfârșit cu un colț de pâine direct în cap. Noroc că i-a întrerupt Ștefan, că se întindeau la povești mult și bine.

SORIN URSAN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: SENZATIA SERII X FACTOR. Un tenor care a emotionat pana la lacrimi

Elena Ispas, X FACTOR 2015: Muzica este refugiul meu! A primit trei de DA

SAMIR LOGHIN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: Una, două, o provoacă pe Delia la câteva mișcări de JUDO. Da, știe și așa ceva. Știe bine, a fost campion. Dexteritatea Deliei i-a adus juratei și o poreclă, pentru că Ștefan Bănică i-a spus, după ce a urmărit momentul, că este cel puțin „Prințesa războinică”.

SAMIR LOGHIN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: Începe show-ul iar scena se transformă într-o secvență din filmele de la Bollywood. Muzică indiană este, vocea lui Samir peste este, Delia și Brenciu care dansează – bifați și ei.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Nicolae si Catalina, un cuplu surprinzator dar foarte natural

Delia Ion

Mirela Boureanu Vaida, dezvaluire de ultima ora: Nu mai pot sa tin doar pentru mine, sotul meu oricum va afla

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 20 DECEMBRIE 2016. Cu ochii pe Bundesliga si pe Cupa Spaniei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult