SAMSUNG GALAXY S8
IT/Stiinta

SAMSUNG este pe punctul de a anunta un profit record pentru trimestrul al doilea din 2017

SAMSUNG GALAXY S8. Lansarea modelului Galaxy S8 pare sa fi adus rezultatele scontate de gigantul Samsung de vreme ce compania sud-coreeana este pregatita sa anunte un profit record rezultat in urma vanzarilor inregistrate in trimestrul al doilea al anului 2017.

SAMSUNG GALAXY S8. Cifrele estimate de Samsung anticipeaza venituri de 52 miliarde de dolari si profit de 12,1 miliarde de dolari. Pana in prezent, cel mai fructuos trimestru inregistrat de compania asiatica a fost trimestrul 3 al anului 2013 atunci cand s-au inregistrat venituri de 55,59 miliarde de dolari si un profit de 9,56 miliarde dolari.

SAMSUNG GALAXY S8. Exprimat in procente, Samsung estimeaza o crestere anuala de 18% a veniturilor si 72% a profitului.

Detaliile complete ale bilantului vor fi publicate la o data ulterioara, insa cu siguranta unul dintre motoarele de crestere este divizia Mobile, responsabila cu producerea seriei de telefoane Galaxy S8.

Stiri pe aceeasi tema

Samsung Galaxy S5, smartphon-ul care ar urma sa detroneze Apple in vanzari

Bogdan

IBM vrea sa inlocuiasca antibioticele cu molecule sintetice capabile sa lupte cu cinci dintre cele mai rezistente bacterii din spitale

Ioana Badulescu

S-a descoperit sursa misterioaselor impulsuri radio rapide, un subiect care intriga oamenii de stiinta din 2007

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult