samsung-galaxy-a
IT/Stiinta

SAMSUNG isi lanseaza noile modele Galaxy A intr-un eveniment de gala programat in primele zile din 2017

LANSARE SAMSUNG GALAXY A. Gigantul sud-coreean Samsung este pregatit pentru a face noi mutari spectaculoase in lupta purtata cu Apple si cu producatorii chinezi de smartphone-uri pentru suprematia pe piata de profil. Samsung a programat pentru joi, 5 ianuarie 2017, un eveniment de gala pentru care a trimis deja invitatiile.

LANSARE SAMSUNG GALAXY A. Fara a fi foarte bogata in informatii, invitatia este extrem de sugestiva pentru cei care au citit-o caci sud-coreenii dezvaluie ca evenimentul va marca lansarea telefoanelor din noua serie Samsung Galaxy A.

LANSARE SAMSUNG GALAXY A. In invitatie se specifica faptul ca evenimentul va avea loc in Kuala Lumpur pe data de 5 ianuarie 2017 si va incepe la ora locala 10:30 (04:30, ora Romaniei) si va marca lansarea noilor Samsung Galaxy  A3, A5 si A7.

LANSARE SAMSUNG GALAXY A. Chiar daca pana in przent nu se cunosc foarte multe detalii despre noile modele cu ajutorul carora Samsung vrea sa impresioneze la inceput de 2017, zvonurile merg pe ideea ca noua serie A urmeaza sa vina cu un hardware mai puternic, o camera mai performanta dar si cu proprietatea de a fi mai rezistente la apa.

Stiri pe aceeasi tema

O fosila veche de 430 de milioane de ani a fost numita dupa Sir David Attenborough

Cristiana Petrariu Bota

Perseidele fac spectacol pe cer in noaptea de 12 august 2016

Cristiana Petrariu Bota

Stephen Hawking, previziuni despre viitor: Oamenii vor trai pe Marte in urmatorii 100 de ani

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult