Sandra Bullock, cea mai frumoasa femeie din lume pe 2015

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 22, 2015 18:25

Sandra Bullock, cea mai frumoasa femeie din lume pe 2015

Sandra Bullock este cea mai frumoasa femeie pe anul 2015. In varsta de 50 de ani, actrita Sandra Bullock a fost desemnata de revista People drept cea mai frumoasa femeie a anului 2015, iar potrivit sursei citate, Sandra s-ar fi amuzat foarte mult cand a aflat ca ea a fost desemnata si ca va fi pe coperta. Ea si-a pastrat simtul umorului afirmand cu modestie ca „ce e cu adevarat frumos e onoarea de a fi mama lui Louis” – fiul ei adoptat.

„Serios. Am spus: ‘E ridicol’. Nu am spus nimanui”, a povestit ea despre momentul in care a fost anuntata.

In 1996 si 1999, revista People a inclus-o pe Sandra Bullock printre cele mai frumoase 50 de femei din lume. In 2010, aceeasi publicatie a numit-o omul anului.

Sandra Bullock, a carei mama a fost cantareata de opera, a castigat un premiu Oscar, fiind nominalizata de alte zeci de ori la gale importante, printre care Oscar, Golden Globes sau Bafta. Ea a obtinut Oscarul pentru rolul din „The Blind Side”.

In palmaresul sau se afla si un premiu Golden Globes tot pentru pelicula „The Blind Side”.

„While You Were Sleeping”, „A Time to Kill”, „28 Days”, „Miss Congeniality”, „Two Weeks Notice”, „Loverboy”, „Extremely Loud & Incredibly Close”si „Gravity: Misiune in spatiu” sunt doar cateva dintre productiile in care a jucat Sandra Bullock.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.