Sandra Paraschivescu Vrejoiu, o eleva din Constanta, a murit in somn. Se pregatea de Bacalaureat!
Stiri locale

Sandra Paraschivescu Vrejoiu, o eleva din Constanta, a murit in somn. Se pregatea de Bacalaureat!

Sandra Paraschivescu Vrejoiu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Constantin Brătescu din Constanţa, a murit în somn în noaptea de luni spre marţi. Prietenii şi colegii Sandrei sunt şocaţi. Sandra , care se pregătea să dea examenul de Bacalaureat, insa in noaptea de luni spre marti a murit fără să fie grav bolnavă. Eleva se afla de astazi la Capela Colegiului, unde colegii si prietenii ii pot aprinde o lumanare.

„Ştiam că are ceva probleme de sănătate, dar nu atât de grave încât să-i pună viaţa în pericol“, spun colegii ei, care acum se pregătesc de înmormântare. Pe 18 mai urmau să fie cu toţii împreună, la banchet. Din păcate, Sandra va lipsi.

„Era un om bun la suflet şi o elevă care învăţa foarte bine. Urma ca după Bacalaureat să meargă la facultate, dar din păcate nu-şi va mai putea împlini visul“, plâng colegii ei.

Sandra va fi înmormântată joi. Pe pagina ei de Facebook, dar şi pe a surorii ei, curg mesajele de condoleanţe.

„Nici acum nu realizez ca s-a întâmplat… Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele… Erai tânără şi frumoasă şi aveai lângă tine o familie minunată şi foarte mulţi oameni care te iubeau şi te iubesc în continuare enorm .. De ce ai plecat aşa devreme şi de ce tu ? Te ştiu de când m-am născut şi am crescut împreună, mi-ai fost ca o soră şi nu pot să explic în cuvinte cât de tare mă doare că ai plecat şi nu te mai întorci .. Îmi este mai uşor să cred că nu ai plecat pentru că o să rămâi în inimile noastre mereu, acolo încă trăieşti! O să te iubesc şi o să rămâi în sufletul meu mereu! Odihneşte-te în pace, Sandra ..Condoleanţe familiei !“, a scris Raluca.

„Condoleanţe, Dumnezeu s-o ierte! prea devreme, copil frumos şi plin de viaţă, să va întărească Dumnezeu să aveţi putere să treceţi peste această dramă şi suferinţă mare“, a completat şi Cătălina.

Sursa: Adevarul

Stiri pe aceeasi tema

Constanta. Primarul Fagadau anunta impozite mai mari pentru persoanele fizice care detin imobile cu destinatie nerezidentiala

Cristiana Petrariu Bota

Protestul transportatorilor din Romania a fost amanat, cu exceptia judetelor Constanta si Mures

Ioana Badulescu

Accident grav langa Nicolae Balcescu, Arad. Trei tineri au murit pe DN7 spre Savarsin

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult