Scandal in Parlamentul European. Nigel Farage, huiduit dupa un discurs sfidator: Acum nu mai radeti, nu?

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 28, 2016 15:30

Scandal in Parlamentul European. Nigel Farage, huiduit dupa un discurs sfidator: Acum nu mai radeti, nu?

Scandal in Parlamentul European, dupa ce liderul UKIP, Nigel Farage, a tinut un discurs sfidator si batjocoritor la adresa Uniunii Europene si a europarlamentarilor sai. Discursul lui Nigel Farage a fost urmat de huiduieli generale, in timp ce presedintele Comisiei Europene i-a replicat: „Este ultima oara cand mai aplauzi aici!”. Puteti vedea VIDEO mai jos.

Parlamentul European a cerut imediat activarea procedurii de retragere a Marii Britanii din UE, solicitand guvernului UK sa inceapacat mai repede procesul de separare. Nigel Farage, cel care a dus la Brexit, a fost huduit in Parlamentul European, in urma unui discurs sfidator la adresa UE.

„Nu e distractiv? Cand am venit aici, in urma cu 17 ani si am spus ca vreau sa conduc campania pentru a scoate Marea Britanie din UE, ati ras cu totii de mine! Ei bine, trebuie sa o spun, acum nu mai radeti, nu?” Liderul UKIP a vorbit triumfator despre rezultatele referendumului care a dus la Brexit si a atentionat ca acesta este doar inceputul.

Consiliul European post Brexit incepe astazi la Bruxelles. Decizii importante dupa iesirea Marii Britanii din UE

Europarlamentarii s-au infuriat cand Farage a transmis: „Stiu ca niciunul dintre voi nu a avut un loc de munca in viata voastra! Sau sa fi muncit in domeniul afacerilor sau in comert sau sa fi creat vreodata un loc de munca”.

Farage si-a incheiat discursul intr-un vacarm. Majoritatea europarlamentarilor au huiduit, in timp ce partizanii sai apladau cu putere. Chiar presedintele Comisiei Europene i-a dat replica lui Farage: „Este ultima oara cand mai aplauzi aici!”.

Iti recomandam si: UE are si avantaje de pe urma Brexit: Mai multa franceza eleganta, mai putina engleza sacadata, armata UE poate deveni realitate

BREXIT, EFECT DE DOMINO IN EUROPA. Unda de soc la Paris! Extrema dreapta exulta si vrea referendum si in Franta

Cristian Tudor Popescu despre Brexit: Miserupism si egoism national. Un pas spre Europa imperialismului rusesc!

PUTETI VEDEA VIDEO CU DISCURSUL LUI NIGEL FARAGE MAI JOS.


loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.