0.1 C
România
26 octombrie 2021
PETRU MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

Scandal la MIREASA PENTRU FIUL MEU. Petru, mesaj dur la adresa lui Danut

De doua zile concurentii celui de-al patrulea sezon de „Mireasa pentru fiul meu” au trecut la atacuri directe si acuze spuse „in fata”, fara menajamente. Cei mai antrenati in disputele verbale s-au demonstrat a fi Ionela, Roxana, Simona, Marian si Danut dintre „cei vechi”, Petru, Andrada si Radu, dintre „cei noi”.

Pe parcursul emisiunii de miercuri, Petru si Danut au continuat disputele verbale care au debutat la scurt timp dupa ce Petru a intrat in competitie. Ambii concurenti si-au aruncat acuze, mai mult sau mai putin argumentate.

La un moment dat, Petru l-a facut pe Danut „taran obosit” spre surprinderea tuturor celor prezenti de fata. A tinut totusi sa precizeze ca nu nu este o desconsiderare a celot care traiesc la tara ci vorbele sale sunt un atac la adresa genului de barbat inactiv si plictisit, asa cum il vede el pe Danut.

CITESTE SI: MPFM 11 MARTIE 2015. Petru dezamagit ca nu a fost sutinut de colegi in disputele cu Gabi

Subiectul a fost amplu dezbatut pe retelele de socializare marea majoritate a fanilor emisiunii aducandu-i grave acuze lui Danut, in concordanta cu parerea deloc prieteneasca pe care Petru si-a format-o despre el.

Comentariile sunt destul de elocvente: „Eu sunt un taran si nu ma simt jicnit cand cineva ma face taran. <<Taran>> nu este ala care traieste s-a nascut la tara. <<Taran>> e ala care are un comportament de mitocan.Gen Danut.”, „priviti cum se poarta cu Carmensi imi veti da dreptate, un ursuz si un mosneag plictisit”, ” taran nu inseamna o persoana care traieste la sat…ci o persoana care se comporta ca un taran…Danut e un frustrat si urasc atunci cand il vad pe el si pe carmen..ma plictiseste cand incepe el sa vorbească filosofic si felul lui de a fi…e un fals. nu Petru.”, „Danut de cand a intrat joaca teatru, ca la <<Iubiri interzise>>”.

Stiri pe aceeasi tema

GALA BRAVO AI STIL, 26 MAI 2018. Concurenta eliminata astazi in gala cu tema „Invitatie la nunta”

Ioana Badulescu

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 59, 27 MARTIE 2015 REZUMAT. Boran si Firuz sunt scosi din clan

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Se simt Eduard si Lavinia amennintati de prezenta lui Florin in competitie?

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult