9.6 C
România
19 octombrie 2020
PETRU MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

Scandal la MIREASA PENTRU FIUL MEU. Petru, mesaj dur la adresa lui Danut

De doua zile concurentii celui de-al patrulea sezon de „Mireasa pentru fiul meu” au trecut la atacuri directe si acuze spuse „in fata”, fara menajamente. Cei mai antrenati in disputele verbale s-au demonstrat a fi Ionela, Roxana, Simona, Marian si Danut dintre „cei vechi”, Petru, Andrada si Radu, dintre „cei noi”.

Pe parcursul emisiunii de miercuri, Petru si Danut au continuat disputele verbale care au debutat la scurt timp dupa ce Petru a intrat in competitie. Ambii concurenti si-au aruncat acuze, mai mult sau mai putin argumentate.

La un moment dat, Petru l-a facut pe Danut „taran obosit” spre surprinderea tuturor celor prezenti de fata. A tinut totusi sa precizeze ca nu nu este o desconsiderare a celot care traiesc la tara ci vorbele sale sunt un atac la adresa genului de barbat inactiv si plictisit, asa cum il vede el pe Danut.

CITESTE SI: MPFM 11 MARTIE 2015. Petru dezamagit ca nu a fost sutinut de colegi in disputele cu Gabi

Subiectul a fost amplu dezbatut pe retelele de socializare marea majoritate a fanilor emisiunii aducandu-i grave acuze lui Danut, in concordanta cu parerea deloc prieteneasca pe care Petru si-a format-o despre el.

Comentariile sunt destul de elocvente: „Eu sunt un taran si nu ma simt jicnit cand cineva ma face taran. <<Taran>> nu este ala care traieste s-a nascut la tara. <<Taran>> e ala care are un comportament de mitocan.Gen Danut.”, „priviti cum se poarta cu Carmensi imi veti da dreptate, un ursuz si un mosneag plictisit”, ” taran nu inseamna o persoana care traieste la sat…ci o persoana care se comporta ca un taran…Danut e un frustrat si urasc atunci cand il vad pe el si pe carmen..ma plictiseste cand incepe el sa vorbească filosofic si felul lui de a fi…e un fals. nu Petru.”, „Danut de cand a intrat joaca teatru, ca la <<Iubiri interzise>>”.

Stiri pe aceeasi tema

CATALIN VLAD – ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. CHITARISTUL CARE A EMOTIONAT CU CARMINA BURANA LA ROMANII AU TALENT

Cristiana Petrariu Bota

ALEXANDRA LIXANDRU ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Balada populara la doar 9 ani!

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 61 REZUMAT DIN 29 DECEMBRIE 2016. Fatih este nevoit sa accepte targul cu mafiotii pentru a scapa cu viata

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult