Scandalul „Halep”, o greseala majora a PSD care se va deconta in sondaje

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 14, 2018 13:21

Scandalul „Halep”, o greseala majora a PSD care se va deconta in sondaje

Legea de fier care se aplică atunci când vrei să câştigi simpatie publică este să nu ataci niciodată un personaj cu încredere şi popularitate mai mare decât a ta. Traian Băsescu a făcut-o cu Raed Arafat şi a fost începutul sfârşitului pentru acceptabilitatea sa în funcţia de preşedinte al României, scrie Ion M. Ioniţa într-un punct de vedere publicat în ziarul Adevărul.

Neforţat de nimeni, PSD a făcut o greşeală majoră care se va deconta în sondaje. Scandalul „Simona Halep” în care partidul s-a vârât singur arată grave probleme şi o lipsă totală de profesionalism în ceea ce priveşte gestionarea imaginii într-o situaţie de criză pentru PSD.

Difuzarea pe site-urile PSD a unor imagini manipulate şi a mesajului că publicul de pe Arena Naţională a venit nu să o omagieze pe Simona Halep, ci să o huiduie pe campioana de la Roland Garros, aplaudând-o în schimb pe Gabriela Firea, nu putea fi înghiţită nici de pelicanii din insula Belina. Atunci când diferenţa între realitate şi propagandă este prea mare, efectul este invers.

Faptul că Liviu Dragnea l-a concediat pe cel responsabil cu o încercare de manipulare atât de grosieră nu repară nimic. E prea puţin. Liviu Dragnea ar trebui să fie cu adevărat îngrijorat faţă de ceea ce se întâmplă cu partidul pe care îl conduce. Stilul impus în Guvern se repetă şi în partid. Sunt puşi în funcţii, oricât de importante, oameni care nu se remarcă decât prin fidelitate faţă de liderul partidului. Restul nu contează.

Aşa se face că numărul incompetenţilor şi al impostorilor ajunşi în posturi-cheie a depăşit masa critică. Cu asemenea politică de cadre, PSD îşi taie singur craca de sub picioare. Nu Opoziţia îi va veni de hac, ci eliminarea competenţelor, mai subliniaza jurnalistul in Adevarul.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.