Sclavie in infern! Documentar despre romancele care se prostitueaza in bordelurile din Germania
Externe

Sclavie in infern! Documentar despre romancele care se prostitueaza in bordelurile din Germania

Un documentar difuzat de Deutsche Welle începând de miercuri seară, până vineri, atât în Europa, cât şi pe alte continente, prezinta cum ajung romancele si alte fete din Europa de Est pe mana traficantilor de carne vie si cât de greu este să ieşi din acest cerc vicios al sexului forţat şi al violenţei. Fete tinere din România şi Bulgaria, unele dintre ele minore, sunt forţate să întreţină relaţii sexuale cu până la 15 bărbaţi pe zi, deseori fără a se proteja. Se intampla în Germania, iar tinerele fete sunt ademenite cu promisiuni frumoase.

Fenomenul prostituţiei forţate este o afacere care le aduce proxenetilor şi patronilor fără scrupule milioane de euro în fiecare an, pe seama fetelor şi femeilor devenite sclave, care deseori caută cu disperare o ieşire din această situaţie, se arată într-un reportaj realizat de o echipa Deutsche Welle, citat de site-urile televiziunilor de stiri.

Multe dintre ele nu au paşapoarte şi nu vorbesc limba germană, iar tot mai multe fete din Europa de Est ajung pe mâna traficanţilor fără scrupule.

În oraşul Köln din Germania se află cel mai mare bordel de pe continentul european.

Potrivit autorilor documentarului, Nadia Luer şi Jo Goll, care au petrecut un an pentru documentarea reportajului, în contact cu victimele prostituţiei forţate, tinerele văd de multe ori Germania drept o cale sigură pentru o viaţă mai bună pentru ele şi familiile lor. Fetele care cresc în sărăcie pot fi o pradă uşoară pentru traficanţi.

În documentarul realizat de Deutsche Welle, sunt arătaţi proprietari fără scrupule de bordeluri din Berlin, care atrag tinere românce către prostituţie, în Germania, prin intermediul anunţurilor de pe Internet – şi asta destul de legal, de când Parlamentul german a adoptat o lege în anul 2002, privind prostituţia, care echivalează această activitate cu cea a unor servicii mai convenţionale.

De atunci, piaţa a cerut tot mai multe fete noi, mai ales pentru că această abordare fără inhibiţii a prostituţiei atrage acum turişti sexuali din toată Europa.

În cadrul unor discuţii lungi şi confidenţiale, ce doi autori ai documentarului au vorbit cu unele dintre femei care li s-au dezvăluit şi au explicat cum au fost atrase de către traficanţii brutali, în ţările de origine, cu promisiuni de a lucra ca şi chelneriţe sau asistente pentru bătrânii din prospera Germanie.

Însă acele vise se destramă la frontieră, unde paşapoartele şi, astfel, identităţile lor le sunt luate.

Documentarul este difuzat de Deutsche Welle începând de miercuri seară, până vineri, atât în Europa, cât şi pe alte continente, şi arată cât de greu este să ieşi din acest cerc vicios al sexului forţat şi al violenţei.

Stiri pe aceeasi tema

Temutul coronavirus din China poate fi transmis prin simpla atingere. Simptome si cum se poate preveni infectia cu 2019-nCov

Cristiana Petrariu Bota

Mars in Bucuresti pentru unirea Rep. Moldova cu Romania

Cristiana Petrariu Bota

Antipod de la Bombardier, avionul viitorului! De la New York la Paris face doar 12 minute. FOTO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult