10.8 C
România
24 octombrie 2020
Stiri locale

SCOALA ALTFEL: La Dambovita, politistii se implica in actiuni cu copiii

SCOALA ALTFEL: Politistii din Dambovita se implica in actiuni cu copiii si tinerii in saptamana SCOALA ALTFEL, care are loc intre 6 si 10 aprilie. Astfel, saptamana SCOALA ALTFEL – dedicata activitatilor educative extracurriculare si extrascolare, va beneficia la Dambovita de implicarea politistilor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie, care ii vor invata pe elevi despre protejarea patrimoniului, educatia si siguranta rutiera, efectele consumului de droguri, traficul de persoane, dar si despre cariera de politist.

„Pe parcursul celor cinci zile, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi aproape de copii și tineri prin organizarea de acțiuni pe diverse domenii de prevenire, precum: protejarea patrimoniului, educația și siguranța rutieră, delincvență juvenilă și victimizarea minorilor, efectele consumului de droguri, traficul de persoane, răspunderea penală la minori și cariera de polițist.

Temele de prevenire și informare vor fi adaptate celor patru cicluri de învățământ, respectiv preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

De asemenea, unitățile de poliție din județ își vor deschide porțile pentru a fi vizitate de copii.

Activitățile se înscriu în demersul organizat la nivel național de Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Poliției Române, în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării Științifice”, arata IPJ Dambovita intr-un comunicat transmis presei.

Foto: emaramures.ro

Stiri pe aceeasi tema

Accident la Baia Mare in duminica Floriilor, doi morti si noua raniti

Ioana Badulescu

Accident intre Movilita si Sinesti pe DN2, trei persoane au murit, alte patru au fost ranite

Ioana Badulescu

Un iranian, gasit impuscat in masina in Voluntari. Nu se stie daca este sinucidere sau crima

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult