Scoli inchise in mai multe judete din tara din cauza ninsorilor
Viata bate filmul

SCOLI INCHISE, 9 SI 10 IANUARIE 2017. Nu se fac ore luni si marti in Bucuresti, Constanta, Iasi, Timis, Galati si alte judete din tara

SCOLI INCHISE, 9 SI 10 IANUARIE 2017. Ministerul Educatiei si inspectoratele scolare judetene au anuntat ca nu se fac ore luni si marti in scolile din Bucuresti, Constanta, Iasi, Timis, Galati si multe alte judete din tara. Decizia a fost luata din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultimele zile. 

Ministerul Educatiei Naționale a cerut inspectoratelor școlare județene să monitorizeze situația unităților de învățământ din județele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile, astfel încât deciziile privind suspendarea cursurilor să fie luate la nivel local cu maximă operativitate.

Hotărâri în acest sens au fost luate în Bucuresti, în județul Ilfov si in alte judete din tara unde autorităţile locale împreună cu inspectoratele școlare au stabilit suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ în zilele de luni, 9 ianuarie și marți, 10 ianuarie.

Situația unităților de învățământ preuniversitar și a universităților din zonele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile:

UPDATE: Situație cursuri școlare suspendate în totalitate (data raportării: 8 ianuarie, ora 20:00)

Luni, 9 ianuarie: Bacău, Olt, Iași, Neamț, Timiș, Galați, Maramureș, Brăila, Vaslui, Dolj, Suceava, Giurgiu, Teleorman, Botoșani, Buzău, Ilfov, Ialomița, Călărași, Constanța, Vrancea, Tulcea și Municipiul București
Marți, 10 ianuarie: Tulcea, Bacău, Olt, Iași, Neamț, Timiș, Galați, Maramureș, Dolj, Suceava, Botoșani, Buzău, Ialomița, llfov, Constanța, Vrancea și Municipiul București
NOU! Situație cursuri școlare suspendate parțial (data raportării: 8 ianuarie, ora 18:00)

Luni, 9 ianuarie: Sibiu (o unitate de învățământ), Prahova (o unitate de învățământ), Alba (10 unități de învățământ), Mureș (3 unități de învățământ), Cluj (2 unități de învțământ), Hunedoara (4 unități de învățământ), Dâmbovița (o unitate de învățământ)

Marți, 10 ianuarie: Sibiu (o unitate de învățământ), Alba (5 unități de învățământ), Hunedoara (4 unități de învățământ)

Miercuri, 11 ianuarie: Sibiu (o unitate de învățământ), Alba (o unitate de învățământ)

Ministerul Educatiei precizeaza că eventualele decizii similare trebuie să ţină cont de evoluţia vremii şi de siguranţa elevilor şi a profesorilor, precum şi de asigurarea condiţiilor proprii desfăşurării orelor de curs. Inspectoratele şcolare judeţene vor colabora cu autoritățile locale și vor informa părinţii, elevii şi cadrele didactice, prin toate mijloacele de comunicare pe care le au la dispoziţie, cu privire la susținerea sau suspendarea procesului didactic în perioada imediat următoare.

În învățământul superior, întreruperea temporară a activităţii rămâne exclusiv la latitudinea conducerilor universităților, în virtutea autonomiei universitare. Ministerul Educaţiei Naţionale recomandă tuturor studenţilor să consulte paginile web ale universităților în care studiază pentru a obține informațiile necesare.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 7 IANUARIE 2017. Lista completa in Cupa Angliei, Real si Atletico au meciuri in La Liga

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 DECEMBRIE 2015. Emilia, perceputa si in casa si in randul telespectatorilor show-ului ca o mare barfitoare

Delia Ion

INSULA IUBIRII 7 IULIE 2015. Alina, atingeri erotice cu ispita Mihai

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult