Furtuna in Romania
Știri locale

Scoli inchise joi, 21 septembrie, in Prahova. Elevii care invata dimineata nu fac ore din cauza vremii capricioase

Scolile sunt inchise joi, 21 septembrie, in judetul Prahova. Elevii care invata dimineata nu merg la ore din cauza avertizarii de cod portocaliu, insa elevii care invata dupa-amiaza sunt asteptati la cursuri. Decizia a fost luata de Prefectura Prahova.

Astfel, Comitetul pentru Situatii de Urgenta intrunit miercuri la Prefectura Prahova a luat decizia suspendarii activitatii didactice in intreg judetul incepand de miercuri ora 15.30 pana joi la ora pranzului. Astfel, elevii care invata dimineata, joi vor sta acasa, insa cei care invata dupa amiaza vor veni la cursuri.

Decizia vine in urma atentionarii meteorologice de de tip cod portocaliu de furtuna care intra in vigoare astazi la ora 16.00 si care expira joi dimineata la ora 10.00.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a hotarat miercuri suspendarea orelor de clasa pe durata avertizarii de cod portocaliu, inclusiv joi dimineata, fiind asteptati la ore numai elevii care invata dupa-amiaza.

Vremea continua sa se raceasca in toate regiunile tarii. Se vor inregistra ploi insemnate cantitativ in vestul, centrul si nordul tarii, pe arii extinse, in timp ce in sud si in est acestea vor aparea cu totul izolat. Cele mai mari valori termice se vor inregistra in Muntenia, Dobdrogea si Moldova.

Articole asemănătoare

Noua linie de autobuz 231 din Bucuresti leaga cartierul Henri Coanda de Piata Presei

Lucy Ionesco

Atentie, reguli noi pe litoral! Vei fi amendat daca intri pe plaja cu cainele sau cu masina

Bogdan

Sinucidere la Murfatlar. Maria a lasat un bilet de adio

Lucy Ionesco