Scoli inchise pe 17 si 18 decembrie din cauza vremii. Autoritatile locale din doua judete au anuntat suspendarea cursurilor
Social Stiri locale

Scoli inchise pe 17 si 18 decembrie din cauza vremii. Autoritatile locale din doua judete au anuntat suspendarea cursurilor

Scoli inchise pe 17 si 18 decembrie in Romania din cauza conditiilor meteorologice extreme. Autoritatile locale din doua judete au anuntat suspendarea cursurilor. Este vorba de judetele Timis si Gorj.

Astfel, scolile din judetul Timis vor fi inchise luni si marti, din cauza conditiilor meteo, decizia fiind luata de autoritatile locale.

Propunerea de suspendare a cursurilor a venit din partea Inspectoratului Judetean Timis, care argumenteaza ca in 30% din scolile din Timis nu e energie electrica.

De asemenea, scolile din judetul Gorj vor fi inchise luni, potrivit Ministerului Educatiei. Luni, Inspectoratul Scolar Judetean va decide daca scolile vor ramane inchise si marti.

De asemenea, potrivit Ministerului Educatiei, si in judetul Gorj Inspectoratul Scolar a propus suspendarea cursurilor pentru doua zile. Decizia finala va fi luata dupa terminarea sedintei Comitetului de Urgenta.

Stiri pe aceeasi tema

Mangalia: Un barbat, adus mort pe plaja de valuri

Cristiana Petrariu Bota

Accident de tramvai in zona Victoriei. Tramvaiul 1 a intrat intr-o masina, traficul este restrictionat

Cristiana Petrariu Bota

Rugaciune la Fecioara Maria si nu vei fi lasat niciodata

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult