Scoli inchise pe 17 si 18 ianuarie 2019 din cauza conditiilor meteo nefavorabile
Social Stiri locale

Scoli inchise pe 17 si 18 ianuarie 2019 din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Scoli inchise, joi si vineri, in mai multe localitati din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Cursurile scolare in noua localitati rurale si urbane din judetul Maramures sunt suspendate joi si vineri, 17 si 18 ianuarie, ca urmare a efectelor iernii dificile, a decis Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, intrunit miercuri seara.

Prefectul Vasile Moldovan a precizat pe pagina sa de Facebook ca sunt suspendate cursurile scolare in municipiul Baia Mare (gradinite, scoli gimnaziale, licee, colegii), Gradinita cu Program Prelungit nr.2 Baia Sprie – Structura Gradinita cu Program normal nr.4, Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Targu Lapus, Scoala Gimnaziala Ardusat, Scoala Gimnaziala „Regina Elisabeta” Baiut, Scoala Gimnaziala Basesti, Scoala Gimnaziala „Ion Popescu de Coas” Coas, Scoala Gimnaziala „Petofi Sandor” Coltau si Scoala Gimnaziala „Gheorghe Lupan” din comuna Grosi.

De asemenea, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a luat act de faptul ca din cele 47 de unitati de invatamant cu personalitate juridica de pe raza municipiului Baia Mare, 45 de unitati au solicitat si au aprobat in Consiliul de Administratie al unitatilor de invatamant suspendarea cursurilor. Totodata, si celelalte unitati de invatamant din judet au respectat procedura si au solicitat suspendarea cursurilor.

Conform aceleiasi surse, pentru aceeasi perioada sunt suspendate cursurile, in continuare, la Colegiul Economic „Pintea Viteazul” din orasul Cavnic si Scoala Gimnaziala Vima Mica, structura Aspra.

De asemenea, a fost prezentata propunerea Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Baia Mare de suspendare a cursurilor pe raza municipiului resedinta de judet. Toate propunerile de suspendare a cursurilor au fost aprobate, a mentionat prefectul Vasile Moldovan.

Stiri pe aceeasi tema

Planul urbanistic pentru construirea Spitalului de Urgenta Sf. Vasile cel Mare pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, avizat favorabil de Comisia de Urbanism

Ioana Badulescu

Pasagerii TAROM isi pot achizitiona bilete de pe mobil, atat pe platforma Apple, cat si Android

Ioana Badulescu

Gigi Becali a plecat la Muntele Athos

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult