Scolile din Bucuresti isi redeschid portile luni, 16 ianuarie. Vremea se strica din nou saptamana viitoare

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 13, 2017 16:01

Scolile din Bucuresti isi redeschid portile luni, 16 ianuarie. Vremea se strica din nou saptamana viitoare

Scolile din Bucuresti isi redeschid portile luni, 16 ianuarie, a anuntat primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a tinut sa precizeze ca vremea se strica din nou saptamana viitoare. In aceste conditii, o decizie privind mentinerea suspendarii activitatii unitatilor de invatamant se va lua doar daca vor exista motive intemeiate.

Primarul general a explicat ca meteorologii au emis o avertizare meteo potrivit careia ninsorile revin in Bucuresti in zilele de luni, marti si miercuri, insa ca stratul de zapada prognozat va fi mai mic decat cel de saptamana trecuta. Daca vor aparea situatii care sa duca la intreruperea cursurilor, aceasta masura va fi luata impreuna cu Ministerul Educatiei si Inspectorul Scolar General.

Am primit avertizare de la specialistii in meteorologie ca incepand de luni seara, marti si miercuri va ninge din nou in Capitala. Se va aseza din nou un strat de zapada, in jur de 20 de centimetri, deci mai mic decat cel de saptamana trecuta. Il vom gestiona, ne pregatim in toate aceste zile. Scolile vor incepe, toate. Atat crese, gradinite, scoli, licee — luni, 16 ianuarie. Nu vor mai fi motive intemeiate pentru a se intrerupe cursurile.

Daca acestea vor aparea, (…) vom lua masura la momentul potrivit, in consultare cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul scolar General. Acum, pe baza prognozei pe care o avem, nu ar fi motive pentru intreruperea cursurilor. Daca se va intampla asa ceva, vom anunta in timp util. Deocamdata, scoala incepe luni si ramane deschisa pana la vacanta din februarie“, a declarat Gabriela Firea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.