Image default
Examene

Scolile vor fi inchise trei zile la alegerile locale, a anuntat Ministerul Educatiei

Scolile din toata tara vor fi inchise timp de trei zile la alegerile locale care se vor desfasura in data de 27 septembrie, a anuntat Ministerul Educatiei. Decizia a fost luata pentru a permite dezinfectarea salilor de clasa.

Ministrul Educatiei Monica Anisie a anuntat vineri ca elevii nu vor merge la scoala in 25, 28 si 29 septembrie – adica in zilele de vineri, luni si marti, inainte si dupa alegeri.

In Bucuresti, scolile vor fi inchise si joi, 24 septembrie. Inchiderea scolilor nu inseamna ca elevii nu vor face ore. Cursurile se vor desfasura online in aceasta perioada.

“Chiar daca se inchid si se suspenda cursurile fizic, orele vor continua online. La nivel national se vor inchide toate unitatile de invatamant vineri, luni si marti in vederea desfasurarii alegerilor. Luni dimineata va avea loc o consultare cu asociatiile comunelor, oraselor si municipiilor si uniunea consiliilor judetene cu Ministerul Educatiei prin care sa stabilim daca se vor inchide si vineri, in functie de localitatile si scolile in care se desfasoara procesul educational”, a declarat Monica Anisie.

Ministrul a mai precizat ca luni si marti cursurile fizic raman suspendate pentru a se igieniza si dezinfecta toate salile in care a avut loc procesul electoral.

Autoritatile urmeaza sa stabileasca in cursul zilei de luni daca scolile vor fi inchise si joi in toata tara.

 

Stiri pe aceeasi tema

Subiect gresit la Matematica la Evaluare Nationala 2016! S-a initiat o petitie online impotriva diagramei reprezentata gresit

Cristiana Petrariu Bota

AN SCOLAR 2014 – 2015: Structura noul an scolar. CURSURI, VACANTE 2015

Cristiana Petrariu Bota

Targ de universitati la Sala Palatului din Bucuresti. Cele mai noi informatii despre burse, programe de licenta si doctorat

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult