Lumea Facebook

Scrisoare deschisa catre cititori: Bobita si Dodita au nevoie de voi

Scrisoare deschisă către cititori: Bună ziua! Mă numesc Bobiţă, sunt de talie mare şi am blana de culoare neagră. Mă numesc Dodiţă, sunt de talie mijlocie şi am blana de culoare bej.

DACĂ sunteţi IUBITORI DE ANIMALE, vă rugăm să citiţi povestea noastră. Nu ne cunoaştem originea şi nici vârsta. În urmă cu 8 ani ne-am întâlnit la gunoaie căutând ceva hrană. Dodiţă era foarte speriat şi plin de răni. Doi pensionari cu suflet mare pe care îi iubim foarte mult s-au apropiat de noi, ne-au hrănit , am fost sterilizaţi şi deparazitaţi. Mai târziu am primit şi o cuşcă frumoasă. Din acea zi putem spune că am trăit o viaţă minunată.

Am ajuns ”jucăria” copiilor şi locatarilor din zonă-3 blocuri. Un singur lucru ni se poare reproşa: că nu suportam alt confrate în zona în care locuiam şi lătram să-l alungăm. Nimeni nu s-a plâns de noi timp de 8 ani.

Toată bucuria noastră şi a celor care ne-au ocrotit s-a sfârşit în dimineaţa zilei de 6 februarie 2015. Un telefon a sunat la Serv. CARISAJ, s-a prezentat o persoană care a solicitat trimiterea noastră la adăpost pe motiv că-l deranjăm. Primul capturat a fost Dodiţă. Eu, Bobiţă, 4 zile şi 4 nopţi am refuzat să mai mănânc şi îl căutam mereu, lătrând. Pentru a nu deranja vecinii , cei care ne îngrijesc de 8 ani m-au sacrificat şi pe mine şi am fost dus la adăpost. Cu toată dragostea care ne-o poartă am înţeles că nu putem sta în apartament, pentru un motiv de sănătate al unuia dintre cei doi pensionari.

Cu ajutorul vecinilor s-a descoperit şi persoana care a făcut sesizarea. Este o persoană cu un comportament pus sub semnul întrebării, neagreat de vecinii de scară şi care nu are tangenţă cu zona noastră. Bucuria revederii la adăpost cu Dodiţă a trecut în câteva clipe, realizând că suntem captivi. Noi am avut alt regim de viaţă, zilnic hrăniţi la aceeaşi oră, mângâiaţi şi cu tratament medical la neoie. NU VOM REZISTA MULT ÎN ADĂPOST deşi la două zile suntem vizitaţi de cei care ne iubesc. Cand se despart de noi îi vedem plângând.

CE SE VA ÎNTÂMPLA CU NOI?

DACĂ povestea noastră v-a înduioşat şi credeţi că AVEŢI POSIBILITATEA SĂ NE ADOPTAŢI FĂRĂ A NE DESPĂRŢII VĂ PROMITEM CĂ VOM FI FOARTE CUMINŢI, IUBITORI ŞI RECUNOSCĂTORI
VĂ AŞTEPTĂM CU MULTĂ SPERANŢĂ ÎN SUFLET SĂ NE CUNOAŞTEŢI

BOBIŢĂ ŞI DODIŢĂ
Telefon:0745-786838

Stiri pe aceeasi tema

Petru Bogatu, scrisoare deschisa catre jurnalista Natalia Morari: Bolnavi sunt cei care la Moscova nu s-au tratat inca de obsesiile imperiale

Cristiana Petrariu Bota

Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor a devenit un ghiveci de ambitii, considera Traian Basescu

Cristiana Petrariu Bota

MASTURBARE FEMEI. 10 lucruri nebunesti pe care trebuie sa le stii despre masturbare

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult