Breaking News

Scrisoarea presedintelui Iohannis catre Regele Mihai: Am primit cu multa ingrijorare vestea privind problemele medicale

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, o scrisoare Regelui Mihai, în care precizeaza că a primit „cu multă îngrijorare” vestea despre recentele probleme medicale ale Majestăţii Sale şi isi exprima speranta ca va reveni curand în viaţa publică.

„Sire, am primit cu multă îngrijorare vestea privind recentele probleme medicale ale Majestăţi Voastre. Vă doresc multă sănătate şi putere să treceţi peste această grea încercare. Sper să reveniţi cât mai curând în viaţa publică şi să continuaţi să reprezentaţi pe mai departe acest simbol fundamental pentru naţiunea română”, scrie preşedintele în scrisoarea adresată Regelui.

Casa Regala a facut un nou anunt privind starea de sanatate a Regelui Mihai

Cum ar fi aratat Romania daca in 1990 revenea la monarhie

De asemenea, Iohannis îşi exprimă „nădejdea” că Familia Regală va rămâne şi pe viitor un reper de identitate şi solidaritate şi îl roagă pe Rege să primească „omagiul şi respectul” preşedintelui.

Regele Mihai este internat de cinci zile într-o clinică medicală din Lausanne şi se află „într-o stare de accentuată slăbiciune fizică”, a comunicat, vineri, Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regele Mihai I.

Casa Regala a Romaniei a transmis, vineri, un nou comunicat de presa cu privire la starea de sanatate a Majestatii Sale, Regele Mihai I al Romaniei. Potrivit comunicatului, starea de sanatate a Regelui Mihai este grava, dar stationara. Regele Mihai este intr-o stare accentuata de slabiciune fizica la o clinica din Lausanne si primeste tratament permanent, precizeaza Casa Regala. Regina Ana se afla la resedinta sa din Elvetia.

In documentul Casei Regale se mai precizeaza ca Principesele Romaniei vor programa in zilele urmatoare deplasari in Elvetia pentru a-si vedea parinții. „Ele sunt zilnic în legătură cu familia și urmăresc, cu tristețe și cu speranță, evoluția stării de sănătate a tatălui lor”, se arata in comunicat.

Amintim ca Regele Mihai a anuntat ca se va retrage de la tron din cauza starii de sanatate precare. Potrivit informatiilor oficiale, MS Regele Mihai a fost diagnosticat cu leucemie in faza de metastaza.

Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Finantelor si ministrul Justitiei, primiti la Palatul Cotroceni de doi consilieri, nu de presedinte. Iohannis convocase o intalnire cu premierul pe tema rectificarii bugetare

Ioana Badulescu

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns in Romania la 176, iar a cazurilor confirmate la 4.056

Cristiana Petrariu Bota

OMS a transmis un set de recomandari pentru Sarbatori si a avertizat ca exista un risc semnificativ de revenire a pandemiei la inceputul anului 2021

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult