Debransarea de la caldura devine imposibila. Ce prevede noua lege a energiei termice
Social Stiri locale

Se da caldura in Bucuresti. RADET incepe probele la cald, avand in vedere ca se anunta temperaturi mai scazute pentru sfarsitul lunii octombrie 2018

Se da caldura in Bucuresti. RADET incepe probele la cald, avand in vedere ca se anunta temperaturi mai scazute pentru sfarsitul lunii octombrie 2018. Astfel, RADET va incepe duminica, de la ora 22.00, probele la cald, regia precizand ca probele se vor derula progresiv. Asociatiile de proprietari care doresc amanarea furnizarii agentului termic pentru incalzire pot solicita acest lucru in scris.

Probele la cald ale RADET vor incepe duminica seara, de la ora 22.00, pentru consumatorii din mediul urban din Bucuresti.

„Actiunea se deruleaza progresiv avand in vedere dimensiunile sistemului de termoficare si numarul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfasura astfel incat, pe masura ce temperatura exterioara scade, toti consumatorii sa beneficieze in conditii normale de furnizarea agentului termic pentru incalzire”, a precizat RADET intr-un comunicat de presa.

Regia aminteste ca furnizeaza caldura inca de la 1 octombrie, la cerere, spitalelor, scolilor, gradinitelor, caminelor de batrani si altor institutii publice, iar ELCEN a finalizat activitatile de intretinere si reparatii, astfel incat instalatiile sunt pregatite. De asemenea, dispeceratele RADET si echipele de interventie functioneaza permanent.

Asociatiile de proprietari care doresc amanarea furnizarii agentului termic pentru incalzire pot solicita acest lucru in scris la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la sectiile de termoficare de sector sau prin e-mail, mai precizeaza Regia.

RADET Bucuresti se afla in insolventa din 2016. Regia administreaza cel mai mare sistem de termoficare din Romania, detinand 43 la suta din piata. Furnizeaza energie termica pentru aproximativ 562.000 de apartamente, reprezentand 8.200 de blocuri de locuinte si aproximativ 300 de imobile, in care traiesc 1,21 milioane locuitori, precum si pentru aproximativ 5.100 de institutii, obiective sociale si agenti economici.

RADET asigura 72 la suta din necesarul de energie termica al Capitalei. Din totalul energiei furizate de Regie, consumul populatiei reprezinta aproximativ 90 la suta.

Stiri pe aceeasi tema

Bilantul cazurilor de coronavirus este in scadere, insa avem record de pacienti la ATI si cifre critice la decese

Cristiana Petrariu Bota

Furtuna in Bucuresti. Mai multi copaci au fost rupti de vant, o victima

Cristiana Petrariu Bota

Taxa auto platita? Cum poti recupera fara proces taxa speciala, taxa de poluare sau taxa pentru emisii poluante

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult