Se inchid sapte puncte de trecere a frontierei cu Romania, in contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus in Europa

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 12, 2020 10:50
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Se inchid sapte puncte de trecere a frontierei cu Romania, in contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus in Europa

România este pregătită să închidă şapte puncte de trecere a frontierei cu Serbia, de comun acord cu ţara vecină, în contextul creşterii numărului de infecţii cu noul coronavirus în Europa.

Măsura ar urma să intre în vigoare începând de joi. 

Potrivit unor surse oficiale, citate de news.ro, şapte puncte de trecere a frontierei din Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi, toate cu program redus de lucru, au fost închise începând de joi dimineaţă de la ora 7.00, ora României, şi ora 8.00, ora Serbiei, pentru o perioadă nedeterminată.

Este vorba despre:

– PTF rutier Vrbica – Valcani (Timiş)
– PTF rutier Nakovo – Lunga (Timiş)
– PTF rutier Jasa Tomic – Foeni (Timiş)
– PTF rutier Kaludjerovo – Naidăş (Caraş-Severin)
– PTF naval/rutier Golubac – Moldova Nouă (Caraş-Severin)
– PTF naval Kladovo – Drobeta Turnu Severin (Mehedinţi)
– PTF rutier Kusjak – Portile de Fier II (Mehedinţi)

Vor rămâne în continuare deschise punctele de trecere a frontierei de la Moraviţa, Jimbolia din judeţul Timiş şi Portile de Fier 1 din judeţul Mehedinţi.

Amintimc a două noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate, joi dimineaţă, numărul total al cazurilor de pacienţi cu COVID-19 ajungând în prezent la 49. 

Este vorba de o femeie şi un bărbat din Capitală, contacţi indirecţi ai pacientului de la Spitalul Gerota. Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat, la Digi24, că la Institutul Matei Balş au fost efectuate de miercuri până joi dimineaţă circa 240 de teste pentru COVID-19. Doar două teste au ieşit pozitive.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.