Sebastian Iacob Moga este noul director general al Loteriei Romane
Social

Sebastian Moga este noul director general al Loteriei Romane

Sebastian Iacob Moga este noul director general al Companiei Nationale „Loteria Romana” S.A., incepand din data de 10 ianuarie 2020. Sebastian Moga, membru al PNL si originar din Cluj, a fost numit in aceasta functie in sedinta Consiliului de Administratie de joi, 9 ianuarie 2020.

Numirea lui Moga nu este intamplatoare in fruntea Loteriei Romane, el fiind prezent in diferite functii ale companiei inca din 2005. Clujeanul a fost manager zonal in ultimii cinci ani la punctul de lucru al Loteriei din judetul Cluj. De altfel, Moga este cunoscut ca fiind unul dintre oamenii de incredere a noului premier Ludovic Orban.

„Consider ca experienta pe care am avut-o in teritoriu, privind dezvoltarea retelei Loteriei, ar fi un prim argument care sa convinga ca este loc de mai bine la nivelul intregii Companii, ca exista solutii pentru o crestere a veniturilor din exploatare, precum si pentru o crestere a vizibilitatii in piata jocurilor de noroc. Sunt destule masuri care pot fi aplicate si imbunatatite, astfel incat sa ne putem plia mai bine pe obiectivul principal al Companiei, acela de a contribui la sprijinirea investitiilor Guvernului” a transmis noul director al Companiei Loteria Romana.

Principala misiune a Companiei Nationale „Loteria Romana” S.A. este de a-si exploata la maxim activitatile, astfel incat veniturile sa creasca in fiecare an, in vederea sustinerii politicilor guvernamentale de finantare a unor obiective de interes national.

Sebastian Iacob Moga indeplineste cu succes toate aceste cerinte, avand o vasta experienta de manager in cadrul Loteriei Romane. Inca din anul 2005 a ocupat mai multe pozitii de conducere la nivelul companiei, inclusiv pe cea de director general si a coordonat cu succes activitatea mai multor centre teritoriale, fiind un bun cunoscator al operatiunilor de managament si marketing. In ultimii ani a detinut functia de manager de zona al Punctului de Lucru Judetean Cluj.

Principalele obiective dispuse de catre Consiliul de Administratie pentru noul director general vizeaza eficientizarea retelei proprii de vanzare si intocmirea unui plan de masuri in vederea implementarii platformei online de vanzare a produselor loto.

Stiri pe aceeasi tema

CFR Calatori pune in circulatie trenuri directe catre Istanbul, Salonic si Sofia

Delia Ion

Criza imunoglobulinei, solutionata temporar. Romania cumpara imunoglobulina din Uniunea Europeana, insa cantitatea ajunge pentru doar 2 luni

Ioana Badulescu

Medicii de familie protesteaza in Piata Victoriei, Coalitia Solidari pentru Sanatate discuta problemele la Guvern

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult