-0.4 C
România
21 ianuarie 2021
Social

Sechestru pe masinile de lux ale lui Dinu Patriciu

Masinile de lux detinute de regretatul om de afaceri Dinu Patriciu au fost puse sub sechestru. Fiica lui Dinu Patriciu, Ana, a obţinut o primă victorie în războiul cu mama sa vitregă. La cererea acesteia, judecătorii au pus sechestru pe toate mașinile de lux ale tatălui său, informează România TV. Astfel, Dana Patriciu nu va putea să vândă automobilele până la stabilirea exactă a moştenitorilor.

La câteva luni de la moartea lui Dinu Patriciu, scandalul dintre femeile din viaţa afaceristului capătă noi proporţii. Ana Patriciu, fiica omului de afaceri, nu renunţă la lupta începută imediat după decesul tatălui ei: nu vrea ca Dana Patriciu să pună mâna pe averea familiei.

Scandalul dintre fiica lui Dinu Patriciu, Ana, şi Dana, fosta soţie a omului de afaceri, este unul cunoscut. Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 au cerut, la solicitarea Danei Patriciu, ca fiica afaceristului şi Melanie Chen, fosta parteneră de viaţă, să fie cercetate pentru furt. Pe de altă parte, Ana încearcă din răsputeri să pună sechestru pe toată averea familiei.

Imediat după ce Dana Patriciu a scos la vânzare două maşini de colecţie care i-au aparţinut omului de afaceri, Ana Patriciu a luat foc. S-a prezentat la Tribunalul Bucureşti şi le-a cerut magistraţilor să pună sechestru pe toată averea familiei. Pentru moment, a reuşit să oprească vânzarea celor două maşini estimate la 200.000 de euro şi aşteaptă în perioada următoare o decizie cu privire la celelalte bunuri.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Bulevardul Uranus va traverseaza Capitala de la nord la sud

Bogdan

Informatii noi despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Cristiana Petrariu Bota

Radu Mazare ramane inca 30 de zile in Beciul Domnesc

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult