Gabriel Cotabita este de trei zile in coma, el va fi supus unei interventii neurologice
Social

Secretul vindecarii lui Gabriel Cotabita

Revenirea fabuloasa a lui Gabriel Cotabita a fost si prilej de barfa pentru presa de scandal. Potrivit unor surse citate citate de tabloide, Gabriel Cotabita este practicant Reiki de mai bine de 10 ani. Astfel, starea de sanatate a artistului s-a schimbat radical in bine pentru ca ar fi practicant Reiki.

Traditia spune ca adeptii Reiki primesc un nume de inger care ii ajuta la vindecarea fizica si spirituala.

Daca la inceput sansele de supravietuire erau de sub 1%, acum sansele de supravietuire ale lui Gabriel Cotabita sunt de peste 95%. Cursurile de Reiki l-ar fi salvat pe Gabriel Cotabita de la moarte.

Gabriel Cotabita face progrese considerabile, spre uimirea tuturor

Reiki este un sistem terapie energetica in care nu se foloseste energia personala a terapeutului ci „energia universala” (rei = spirit, universal; ki = energie).

Iti recomandam si: Gabriel Cotabita a acordat un interviu cu o ora inainte sa intre in stop cardiac. VIDEO

Amintim ca Gabriel Cotabita a fost gasit, in 8 mai, in stop cardio-respirator, in stare de inconstienta, intr-o sala de fitness de la un hotel din Capitala. Cotabita era singur in sala când i s-a facut rau, el fiind gasit ulterior de un angajat al hotelului, care a sunat la numarul de urgenta 112. Cotabita a fost resuscitat de un echipaj SMURD si a raspuns rapid manevrelor, fiind stabilizat si dus la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde este internat in continuare.

Un examen RMN efectual in 12 mai a pus in evidenta prezenta unor zone de leziuni cerebrale grave.

Reiki

Reiki este una dintre cele mai importante metode clasice de terapie energetică, descoperită de către Mikao Usui, un preot și călugăr romano-catolic. Acesta preda teologia la un seminar teologic. Odată, pe când relata studenților vindecările efectuate de Iisus și apostoli, a fost întrebat dacă poate da detalii despre efectuarea vindecărilor și dacă poate face demonstrații didactice. Mikao Usui a mărturisit că nu poate.

Reacția studenților a fost întemeiată. I-au spus că, în acest caz, creștinismul pe care el îl expusese teoretic era doar o imagine frumoasă, care nu corespundea realității, aceasta determinându-i să își piardă încrederea în creștinism și să se convertească la șintoism (religia tradițională japoneză). Tulburat de acest fapt, Mikao Usui a părăsit catedra didactică și a început să studieze problema vindecărilor. S-a consultat cu ierarhii bisericii și cu membrii clerului. Nimeni însă nu cunoștea nimic mai mult decât puținul menționat în Noul Testament, conform căruia, prin credință puternică și prin voia lui Dumnezeu pot apărea vindecări. O informație foarte ambiguă și săracă.

După ani de căutari, dezamăgit, Mikao Usui a ajuns la concluzia tristă că tradiția creștină oficială nu știe astăzi nimic despre efectuarea vindecării. El și-a dat seama că taina vindecării o deține doar Divinitatea și doar Ea i-o poate dezlega. De aceea, Mikao Usui s-a retras pe Muntele Kurama și, timp de trei săptămâni a postit (nu a mâncat nimic și nu a băut nici apă), rugându-se neîntrerupt lui Dumnezeu să-i reveleze metoda de vindecare. Apoi, grația divină a coborât asupra sa și, în transă mistică, Divinitatea i-a revelat metoda de vindecare și i-a acordat harul vindecării. I-a explicat detaliat procedurile vindecării, simboluri și formule sacre. Din acel moment, Mikao Usui a fost capabil să efectueze vindecări. Unele aproape miraculoase. El a denumit metoda ”Reiki”, adică ”Energie Spirituală sau Universală” (Rei = spirit, universal; ki = energie).

Efectele Reiki-ului

Reiki este extrem de util în viața de toate zilele, ameliorând toate aspectele ființei umane, prevenind și tratând bolile, refăcând funcțiile și structura organelor, încetinind îmbătrânirea. Poate trata aproape orice fel de boală, inclusiv cele foarte vechi, cronice sau considerate incurabile. Ședințele Reiki sunt comode, plăcute, relaxante. Reiki este o metodă alternativă, care nu exclude însă medicina clasică, ci o completează.

Articole asemănătoare

PENSII MILITARE: Casa de pensii a MApN va achita in 2017 diferentele pentru cererile depuse dupa 30 septembrie 2016

Lucy Ionesco

Al saptelea deces din cauza coronavirusului in Romania, totalul persoanelor depistate pozitiv s-a ridicat la 576

Lucy Ionesco

Medicii de familie protesteaza in Piata Victoriei, Coalitia Solidari pentru Sanatate discuta problemele la Guvern

Lucy Ionesco