-2.4 C
România
19 ianuarie 2022
Externe

Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei in Marea Britanie, anunt pentru romanii stabiliti in Regatul Unit

Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei in Marea Britanie a transmis un mesaj de informare, joi, pentru romanii stabiliti in Regatul Unit. Mesajul vine in contextul intrarii in carantina, incepand de joi, timp de patru saptamani, a intregului teritoriu al Angliei pe fondul cresterii cazurilor de coronavirus care pun la grea incercare capacitatea sistemului sanitar si risca sa duca la o crestere exponentiala a mortalitatii.

Sectia Consulara Londra da asigurari ca activitatea institutiei ca continua fara modificari de program sau de disponibilitate in procesarea programarilor dvs., precizand ca romanii care au programare in perioada 5 noiembrie – 2 decembrie 2020 vor putea sa se prezinte la ghiseu la data programata, pentru prestarea serviciilor consulare.

Iti recomandam: Ajutorul pentru persoanele self-employed din Marea Britanie va creste, a anuntat Boris Johnson 
Marea Britanie se inchide. Mesajul Ambasadei Romaniei in Marea Britanie

Cu precizarea ca activitatea consulara se va desfasura in continuare cu respectarea stricta a masurilor de protectie sanitara, fiind obligatorie utilizarea mastilor de protectie si curatarea mainilor cu solutii dezinfectante.

Redam mai jos anuntul postat, joi, de Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei in Marea Britanie:

Dragi prieteni,
⚠️In perioada 5 noiembrie 2020 – 2 decembrie 2020, in regiunea teritoriala Anglia, unde se afla si Sectia Consulara Londra, Guvernul britanic a decis aplicarea unor masuri restrictive de combatere a COVID-19 (#lockdown), reinstituindu-se masurile de limitare a calatoriilor nesentiale.

‼️Dorim sa va asiguram ca activitatea Sectiei Consulare Londra continua fara modificari de program sau de disponibilitate in procesarea programarilor dvs., cetatenii romani care au programare in perioada 5 noiembrie 2020 – 2 decembrie 2020 putand sa se prezinte la ghiseu la data programata, pentru prestarea serviciilor consulare.

✅Totodata, va aducem la cunostinta ca Sectia Consulara a finalizat procesarea tuturor programarile anulate pentru perioada 16 martie – 30 iunie 2020 si, in prezent, se afla in curs de prevalidare a cererilor pentru documente de calatorie sosite in luna iulie!

✅Subliniem ca activitatea consulara se va desfasura in continuare cu respectarea stricta a masurilor de protectie sanitara, fiind obligatorie utilizarea mastilor de protectie 😷 care acopera atat gura cat si nasul si curatarea mainilor 🧴👏 cu solutiile dezinfectante puse la dispozitie de personalul nostru.

⬇️⬇️⬇️ Avand in vedere ca cererea de programare pentru unele servicii consulare este in continuare foarte ridicata, va prezentam in imaginile alaturate, cativa pasi pentru reprogramare.
Multumim pentru intelegere si va rugam distribuiti!

 

Stiri pe aceeasi tema

ROMÂN găsit MORT pe o PLAJĂ ÎN ITALIA

Teodora Badescu

La Croix explica ce se ascunde in spatele presiunilor exercitate asupra presedintelui Iohannis de a o revoca pe Kovesi din fruntea DNA

Ioana Badulescu

Romanii sunt sfatuiti de MAE sa evite calatoriile in Irak si sa circule cu precautie in Orientul Mijlociu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult