Consultari Cotroceni
Politica

Sedinta CSAT la Palatul Cotroceni. Se discuta participarea Armatei Romaniei cu o capabilitate navala la o misiune sub conducerea NATO

Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) se întrunește joi la Palatul Cotroceni. Subiectele aflate pe ordinea de zi a sedintei CSAT sunt Strategia națională în domeniul prevenirii proliferării armelor de distrugere în masă si participarea Armatei Romaniei cu o capabilitate navala la o misiune sub conducerea NATO.

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a adus o serie de precizari cu privire la ordinea de zi a sedintei CSAT de astazi.

„Joi, 14 septembrie, începând cu ora 11,00, va avea loc la Palatul Cotroceni ședința CSAT, ședință condusă de președintele României. Două elemente care există pe ordinea de zi a acestei ședințe: participarea Armatei Române cu o capabilitate navală la o misiune sub conducerea NATO în semestrul II al al anului 2017 și Strategia națională în domeniul prevenirii proliferării armelor de distrugere în masă”, a anunțat recent purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi.

Stiri pe aceeasi tema

Persoane controversate din Politia Romana, decorate de Iohannis: Ioan Burlui, Tudor Grindean si Nicolae Cabulea

Corina Alexandru

IMPOZIT PE CIFRA DE AFACERI. Dragnea: Sa vedem cum facem ca toate firmele din Romania sa actioneze cinstit

Ioana Badulescu

Prima rectificare bugetara a fost aprobata de Guvern

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult