-8.6 C
România
17 ianuarie 2021
Nu mai sunt bani de pensii si salarii, sustine presedintele Comisiei economice din Senat: Guvernul traieste pe datorie!
Politica

Sedinta de Guvern – Proiecte de hotarare incluse pe ordinea de zi

Sedinta de Guvern, miercuri, la Palatul Victoria. Printre proiectele aflate pe ordinea de zi a sedintei de Guvern din data de 27 ianuarie 2016 se numara proiectul de lege pentru completarea art. 12 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 104/2001, privind organizarea si functionarea Politiei de Frontiera Romane si proiectul de hotarare privind transmiterea unei parti din cladirea Palatului Parlamentului, proprietate publica a statului, din administrarea Ministerului Justitiei in administrarea Ministerului Fondurilor Europene. Sedinta de Guvern a inceput la ora 10.30.

Totodata, pe agenda sedintei de Guvern de astazi vor fi discutate mai multe proiecte de ordonanta, care vizeaza: modificarea Legii nr.422/2001 privind protejarea monumentelor istorice, completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.57/2007 privind regimul ariilor protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice, modificarea si completarea Legii nr.184/2001 privind organizarea si exercitarea profesiei de arhitect, modificarea Legii nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, modificarea Ordonantei Guvernului nr.49/2009 privind libertatea de stabilire a prestatorilor de servicii si libertatea de a furniza servicii in Romania, modificarea si completarea Legii nr.372/2005 privind performanta energetica a cladirilor.

Mai mult, ar putea fi discuate o serie de proiecte de hotarare, care vizeaza: acordarea prestatiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru anul 2016, prin sistemul organizat si administrat de Casa Nationala de Pensii Publice, actualizarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, ca urmare a modificarii valorii de inventar si schimbarii unitatii de administrare pentru un imobil aflat in administrarea Ministerului Afacerilor Interne, aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, pentru unele imobile aflate in administrarea Ministerului Afacerilor Interne prin structurile teritoriale ale Jandarmeriei Romane.

Stiri pe aceeasi tema

Iulian Matache ar putea fi noul ministru al Transporturilor

Cristiana Petrariu Bota

Dacian Ciolos este propunerea PNL pentru functia de premier dupa alegerile parlamentare

Bogdan

ALDE va transmite un punct de vedere comun cu PSD si UNPR pe Codul Fiscal

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult